И они те поздравуваат, велат да поработиш малку на објективноста.Pozdrav do felata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И они те поздравуваат, велат да поработиш малку на објективноста.Pozdrav do felata.
Предлог авантура филмови?
Автоматски споено мислење:
The Treasure of the Sierra MadreПредлог авантура филмови?
Hunt for the Wilderpeople, Kon-TikiПредлог авантура филмови?
Торент за Les Miserables ?
Ti kaj tebe nemas zvuk voopsto.... batali telefonot sto ne ti cinel,si naredil 50 meraci tamu ama ajfonot nesnimal zvukЗа звукот што да правам - тивка е, морав да го пикнам долниот дел од телефонот до перка што се вика за да го фатам малку звукот....
Амберот нормално дека ќе има и звук, не се спие со него во соба.
Еве специјално за тебе деновиве ќе се потрудам да снимам целосно видео од бар едно 30 минути ниска модулација под 100wTi si toj sto od reci kazi vcera e zasclenet i kupil prva klima.....ja sum od mnooogu poodamna i vakvi filmovi nepalat kaj mene. Mozes da probas da mi kontriras so manipulacii ama na kraj ke te pobijam i ke se zaebes.
Не знам, ни ме интересира, можеби си ти, можеби е друг, некој уште поумен и преискусен, ама е затворен во своите искуства и не сака да ги прошири, или и нему не му одговара да ги прошири како што не ти одговара ни тебе.Ti i neznaes koj e toj sto ti repliciral na IT, preumen e za tebe i mnogu poiskusen.
Ti si toj sto od reci kazi vcera e zasclenet i kupil prva klima.....ja sum od mnooogu poodamna i vakvi filmovi nepalat kaj mene. Mozes da probas da mi kontriras so manipulacii ama na kraj ke te pobijam i ke se zaebes.
Еве специјално за тебе деновиве ќе се потрудам да снимам целосно видео од бар едно 30 минути ниска модулација под 100w
Не сме тука сите со цел да правиме манимулации за да продадеме парче повеќе...