Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се бара COP od najmalku 3.5 ne se bara nad 3.5....nad 3.5 e veke druga brojka 3.6 itn....od druga strana 3.46 e 3.5 zaokruzeno na edna decimalaти реков јас немам проблем ако продавачот даде потврда дека е над 3,5
само сакав да напоменам дека многу од фирмите кои продаваат не го пишуваат овој податок во спецификациите
а впрочем тоа е еден од условите
ти реков јас немам проблем ако продавачот даде потврда дека е над 3,5
само сакав да напоменам дека многу од фирмите кои продаваат не го пишуваат овој податок во спецификациите
а впрочем тоа е еден од условите
Се бара COP od najmalku 3.5 ne se bara nad 3.5....nad 3.5 e veke druga brojka 3.6 itn....od druga strana 3.46 e 3.5 zaokruzeno na edna decimala
I ne mi dokaza COP na koja nadvoresna temperatura ja baraat koga takvi COPovi ima 26 na broj...nitu tie razbiraat a ne pa ti.
Ti imas problem ja nemam![]()
Ako dobro go procitas upatstvoto edno 2/3pati i go razberes toa sto nekoj go napisal ke znaes deka nee bitno dali Xfan ke duva 1 brzina ili druga...Bitno e za sto toa e nameneto a toa e da go isusi isparuvacot od vlagata...e sega dali 2dali3 min.ke duva toa sto ke tie kako informacija bitno e da sija zavrsi rabofata za sto e nameneto*Sekako deka treba hemisko cistenje na klimata ednas godisno
Me interesira dali X Fan isto susi nezavisno na koja Fan brzina se koristi klimata dali na Fan 1 Fan 2 i Fan 3 jas na Ladenje ja koristam na Fan 1 dali X Fan isto susi nezavisno na koja fan brzina e klimata ?
ти ја нудат првата дека е со R410 a втората е R32.Edno izvestuvanje do site korisnici na subvencii za klimi vo Kicevo!!!Znaci grad Kicevo odobruva 55600.00 den maksimalen iznos za klima!!E sega !!Ako se odlucite za klima od DAIKIN 3.5KW celata suma odi kaj firmata stoe e pretstavnik na DAIKIN..Ako se odlucite za 5.5kw klima treba da doplatite 20600.00 den so montaza!!!Ajde sega kazete kolku e montaza za 5.5kw i 3.5kw..Inace klimta od 5.5kw prvo ja nudat FTXB a ako ja pobaras FTXF togas vikaat moze i taa!!Kade se stopija tie 6400 den od 62000 na vrukinava???
I mene ne mi se sviga toa sto za odredeni brendovi mora nivni monteri jas tolku se iznerviav so monterot na TST ( ne bea Klimi Mk tuku drug servis mi pratija bidejki Klimi Mk trebase 20 dena da gi cekam za Montaza ) ne ja montirase kako sto treba ne gi izbandazira bakarnite cevki a imam moj prijatel monter sto do sega site klimi mi gi ima montirano no za zal negovata firma ne bila ovlastena nitu za TST nitu za Gree nitu za Tosot ( i ako on mi ja montirase nemase da mi vazi garancijata ) neznam zosto ako kupis klima od Gree mora nivni monteri eve ako mora taka barem da napravat dogovor so site servisi za montiranje taka em sekoj servis ke bide ovlasten em ke se namali guzvata za montaza i nema mnogu da se ceka termin za montaza.ти ја нудат првата дека е со R410 a втората е R32.
гледаат да исчистат стара залиха со 410 и затоа тие први ги нудат.
монтажа за Даикин е 100 евра за 5,5кв,мора нивни монтери(што не е случај кај сите)
Грии,мора нивни монтер
монтаживе рипнаа со цена,општи грабеш прават на народот.СРАМОТА.
Тошиба дава гаранција 3 год,било кој да ти ја монтира
Kade e proizveden ovoj LG.?Dobra cena za LG DUAL INVERTER
![]()
![]()
LG S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 R32 - NeuMaster.mk
СМАРТ DUAL ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.6/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4040.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5100.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1080 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.30 l/h РАБОТНА...neumaster.mk
![]()
Mislam vo Turska popravime ako gresamKade e proizveden ovoj LG.?
Ova na 2.5 liciDobra cena za LG DUAL INVERTER
![]()
![]()
LG S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 R32 - NeuMaster.mk
СМАРТ DUAL ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.6/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4040.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5100.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1080 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.30 l/h РАБОТНА...neumaster.mk
![]()
80% od 3.5kw inverter klimi na -10°C se 2.5kw nezavisno dali LG ili drug brend.Ova na 2.5 lici