Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахааа да да ,утре натенане да дојде елетричар да намести кабелот до дозна у штекер ,денес беше ко на лента ,фала на примедба@bozur Извадија тоа налепенката од WiFi очобол))
Ова ти е модел од пред година две, пред оној на линкот што ти го пратив погоре. Не би требало да има голема разлика. Тоа што го тврди Haier во спецификации, го испорачуваат.
Не се летај со но нејм клими. Мала разлика у цена.
Tocno taka Tosot e firma vo sopstvenost na Gree odnosno Gree gi proizveduva Tosot klimite i se identicni so Gree.TOSOT e daleku od no nejm brend.... citaj, otvori na Google.
Tosot e oficijalen vtor brend na Gree.
Nemam mislejne ... po mene ako.bi zemal aeri ke si zemam Midea ...Мислење некое за Вивах аери?
Vivax e rebrendirana Midea sega koga e na akcija ok e cenata inaku koga e po redovna cena 28.000 den malku e napumpana cenataМислење некое за Вивах аери?
Ovoj model so ti go pisav sose montaza ke me cini 36k. Toj ti sto mi go prati ke me cini 42k. 100evra ne se malku pari so ogled na toa so se ist brend i dvete se 5kw. Sto e razlikata?
Ako imas dobra izolacija so neoto smart18ka(5.5kw) ke brkas rabota sepak se 45m2. So 12ka taa kvadratura malce tesko....zavisi sto sakas/ocekuvas....Еве ме пак со ново прашање,се уфилмав со климиве,монтираа вчера клима Нео во детска соба и можам да речам дека сум задоволна 25 степена на мин. фен ладно кочан .
Сега сакам исто да ставам инвертер за дневна која е околу 45 м2 отворена со кујна,прикључени сме на бег ,па сакам ваше мислење за следниве клими инвертери ,дали да одам со истата линија на Нео појака или да сменам
![]()
Техномаркет - NEO SMART WIFI G18R32 INVERTER 18000BTU
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР NEO SMART WIFI G18R32 INVERTER…tehnomarket.com.mk
![]()
Инвертер клима уред SAMSUNG AR12 NXFHBWK NEU/XEU, 3,5kW, 678 м3/h, А++/А+
Инвертер клима уред SAMSUNG AR12 NXFHBWK NEU/XEU, 3,5kW, 678 м3/h, А++/А+ Инверетер клима уред Капацитет на ладење:3,5kW Капацитет на греење:3.5kW Фреон:R32 еколошки фреон SEER 6.5; EER 3.5 SCOP 4; COP 3.72 Проток на воздух:678 м3/h Енергетска класа: ладење A++; греење:A+ Aнтибактериска и...www.neptun.mk
![]()
Техномаркет - NEO ADVANCE WIFI G12R32 -22 INVERTER 12000BTU
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР NEO ADVANCE WIFI G12R32 -22…tehnomarket.com.mk
Za 45m2 najubavo odi so 5.5kw ovoj modelЕве ме пак со ново прашање,се уфилмав со климиве,монтираа вчера клима Нео во детска соба и можам да речам дека сум задоволна 25 степена на мин. фен ладно кочан .
Сега сакам исто да ставам инвертер за дневна која е околу 45 м2 отворена со кујна,прикључени сме на бег ,па сакам ваше мислење за следниве клими инвертери ,дали да одам со истата линија на Нео појака или да сменам
![]()
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР NEO SMART WIFI G18R32 INVERTER…tehnomarket.com.mk
![]()
Инвертер клима уред SAMSUNG AR12 NXFHBWK NEU/XEU, 3,5kW, 678 м3/h, А++/А+
Инвертер клима уред SAMSUNG AR12 NXFHBWK NEU/XEU, 3,5kW, 678 м3/h, А++/А+ Инверетер клима уред Капацитет на ладење:3,5kW Капацитет на греење:3.5kW Фреон:R32 еколошки фреон SEER 6.5; EER 3.5 SCOP 4; COP 3.72 Проток на воздух:678 м3/h Енергетска класа: ладење A++; греење:A+ Aнтибактериска и...www.neptun.mk
![]()
Техномаркет - NEO ADVANCE WIFI G12R32 -22 INVERTER 12000BTU
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР NEO ADVANCE WIFI G12R32 -22…tehnomarket.com.mk
така и си мислев ,ама сепак да си прашам јас ,фалаZa 45m2 najubavo odi so 5.5kw ovoj model
![]()
Техномаркет ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ КЛИМА УРЕДИ ИНВЕРТЕР NEO SMART WIFI G18R32 INVERTER…m.tehnomarket.com.mk
Aaaa ...samo na ubajo mu odgovaras ...cccccтака и си мислев ,ама сепак да си прашам јас ,фала
Za 45 m2 Da ne odis so nea tuku so ovaaтака и си мислев ,ама сепак да си прашам јас ,фала