Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Се подновив со амбер 3.5ка. Првично ќе биде наменета за греење на 36м2, нормално и привремено ладење во летните месеци. Е сега ме интересира бидејќи има 5/6 брзини, турбо режим и автоматски режим како е најубаво да ја подесам при константно користење. Дали да ја подесам во одредена брзина или во автоматски режим?

Се подновив со амбер 3.5ка. Првично ќе биде наменета за греење на 36м2, нормално и привремено ладење во летните месеци. Е сега ме интересира бидејќи има 5/6 брзини, турбо режим и автоматски режим како е најубаво да ја подесам при константно користење. Дали да ја подесам во одредена брзина или во автоматски режим?
Modelot e super, sekoja cest.
Probaj sam, testiraj, stavi vo 2-3 brzina, pa namali vo prva.
Stavi vo auto, pa vidi, klimata e mokna.

Stavi Sliki od vnatresnata/nadvoresnata edinica

So zdravje da se sluzis dolgo da ja koristis klimata.

Druze jas ja koristam pretezno 2/3ta brzina...vo zavisnost od modot dali toplejne/dal ladejne ..ali sepak prema prostorot/konfiguracijata itn....sam ke si ja naviknes odnosno istestiras....

Dobra vecer dobri luge.

Ajde preporaka za 5.5kW klima do 600€. Bi ja koristel letovo pretezno za ladenje a moze i prolet leto za onaka... koa temperaturite ni se shubi-dubi. 55m2 e prostorijata so pvc inaku lepenka kukja istok-zapad so sosednite, sprat iznad sprat ispod, neam stiropor ali mislam deka ke mi vrsi rabota 5ka. Fala i pozdrav

Dobra vecer dobri luge.

Ajde preporaka za 5.5kW klima do 600€. Bi ja koristel letovo pretezno za ladenje a moze i prolet leto za onaka... koa temperaturite ni se shubi-dubi. 55m2 e prostorijata so pvc inaku lepenka kukja istok-zapad so sosednite, sprat iznad sprat ispod, neam stiropor ali mislam deka ke mi vrsi rabota 5ka. Fala i pozdrav

Додај уште 25 евра и не му ја мисли. Најдобар избор цена/квалитет.

Бујрум инфо од прва рака. Се одбројуваат саати до неповторлива акциска понуда од најбараниот модел на Toshiba. Тwin rotary kompresor ,R32 ладилен медиум и подогoлем капацитет по убедливо непобeдлива цена за оваа класа на инвертер клима.
Очекувајте инфо многу наскоро ;) :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Бујрум инфо од прва рака. Се одбројуваат саати до неповторлива акциска понуда од најбараниот модел на Toshiba. Тwin rotary kompresor ,R32 ладилен медиум и подогoлем капацитет по убедливо непобeдлива цена за оваа класа на инвертер клима.
Очекувајте инфо многу наскоро ;) :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:
Ova interesno ama so sitni bukvi twin rotary od suzumi 18 nagore,neznam ovie sitni bukvi vo MK do koga ke postojat.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ova interesno ama so sitni bukvi twin rotary od suzumi 18 nagore,neznam ovie sitni bukvi vo MK do koga ke postojat.

Се согласувам со констатацијата за ситни букви, но во овој случај би било со ГОЛЕМИ букви :) Моделот ќе биде секако над 18 и со TWIN ROTARY и по многу поволна цена за овој модел и квалитет.

Се согласувам со констатацијата за ситни букви, но во овој случај би било со ГОЛЕМИ букви :) Моделот ќе биде секако над 18 и со TWIN ROTARY и по многу поволна цена за овој модел и квалитет.
Togas odlicno mozi ke ne ubedat za eden dokazan model po realna cena kako sosedstvoto.

Bravo za kvalitetot na Gree narodot znae sto e kvalitetno i so pristapna Cena Best buy zatoa nikade nema na lager Gree Lomo Lc ( potroseno e kako alva ) :bravobe:

Se nadevam deka za brzo vreme ke ima Nov model na Gree inverter bez greaci
Bidejki nema na lager Gree Lomo Lc istiot rebrendiran model e Tosot Muse eco

Narodot znae sto e kvalitetno i so ekstra cena zatoa Gree vo Mk se trosi kako alva navali narode (y)

Додај уште 25 евра и не му ја мисли. Најдобар избор цена/квалитет.

Neso poeftino drugar? So montaza i ostali stvari ke ispadne preku 42k. A tolku ne mi se dava za klima so bi ja koristel onaka kezual. Fala za preporakata sepak.

Dobra vecer dobri luge.

Proveri dali go ima ova na zaliha i bez mislenje ,gledam i na klimi.mk go ima

Proveri dali go ima ova na zaliha i bez mislenje ,gledam i na klimi.mk go ima

Gree FAIRY 24.000 BTU 7 kw inverter klima e 69.990 ova tvojov link izgleda e nekoja greska

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom