Ne razbrav bas sto/kako ...ali na.nadvoresna temperatura +26/7 denes podesena na 25 ...pa sto da bi troselo ..koga T e stepen/dva +/-40 m2 ставено на 25 степени да одржава,ЛГ то троши 160 вати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne razbrav bas sto/kako ...ali na.nadvoresna temperatura +26/7 denes podesena na 25 ...pa sto da bi troselo ..koga T e stepen/dva +/-40 m2 ставено на 25 степени да одржава,ЛГ то троши 160 вати
Можиш од кај сакашДали вифи модулот вграден во клима инвертерот работи само во домашна вифи мрежа или можам да ја уклучувам и надвор од дома?
Брат, свака ти част. Со здравје да си ја користиш. Се надевам зимоска ќе си тука да кажиш збор-два за климава. Јас го имам претходникот на климава, ФХ35, и климата е зверотиња.Да се фалам, да не се фалам, да се фалам, да не се фалам....
Не ме држе кожа, ќе се пофалам
Mitsubishi LN35 победи во мојот избор против Toshiba Daiseikai RAS-13
Причини:
Перформанси тука-тука (барем според тоа што успеав да го истражам).
Поголема можност за усмерување на издувот која ја овозможуваат двојните вертикални лептири.
За разлика од Toshiba-та, Mitsu-то е со вклучен wifi модул и искрено MELCloud-от придонесе за победата кај Geek-и тип ко мене
Подобар попуст за плаќање во готово (Тошибата есеноска кога сакав да ја купам поскапе за скоро 100еур, сеуште ја држи поскапената цена и сега не даваат ни 50еур попуст за плаќање во готово.... епа некој памти)
Прегледај го приврзокот 258121 Прегледај го приврзокот 258122
Прегледај го приврзокот 258125 Прегледај го приврзокот 258123Прегледај го приврзокот 258124
Мерачите за потрошувачка и сензорите за температура на усис и издув веднаш ги преместив на оваа клима, па ќе видиме....
Прегледај го приврзокот 258128 Прегледај го приврзокот 258127
Прегледај го приврзокот 258129 Прегледај го приврзокот 258130
Одличен избор на клима, екстра перформанси, елегантен дизајн.. честитки... Но една причина најмногу ме натера да ти одговорам. Зошто бе друже златна клима си ја накитил ко елка 300 џнгрлашки околу неаДа се фалам, да не се фалам, да се фалам, да не се фалам....
Причини:
Поголема можност за усмерување на издувот која ја овозможуваат двојните вертикални лептири.
За разлика од Toshiba-та, Mitsu-то е со вклучен wifi модул и искрено MELCloud-от придонесе за победата кај Geek-и тип ко мене
Подобар попуст за плаќање во готово (Тошибата есеноска кога сакав да ја купам поскапе за скоро 100еур, сеуште ја држи поскапената цена и сега не даваат ни 50еур попуст за плаќање во готово.... епа некој памти)
Прегледај го приврзокот 258125 Прегледај го приврзокот 258123Прегледај го приврзокот 258124
Мерачите за потрошувачка и сензорите за температура на усис и издув веднаш ги преместив на оваа клима, па ќе видиме....
Одличен избор на клима, екстра перформанси, елегантен дизајн.. честитки... Но една причина најмногу ме натера да ти одговорам. Зошто бе друже златна клима си ја накитил ко елка 300 џнгрлашки околу неа
Дали постои упаство за
G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A на македонски,српски или хрватски?
и искрено MELCloud-от придонесе за победата кај Geek-и тип ко мене
MelCloud е супер, но тој дилејот што го има од цела минута е голем недостаток. Јас разбирам дека оди преку клауд, но убаво е да има опција и локално само за прости команди како исклучи уклучи. Кај Даикин на пример апликацијата е многу подобра и супер брза. Ова од искуство со двете клими дома што ги користам. Плус кај даикин имам интеграција и за смартингс хабот за домашна автоматика.
![]()
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Bidejki Nemas izolacija ti treba pomokna klima neznam kolkav budzet imas za klima ama moj sovet ti e da zemes 5.5kw klima inverter za i na pogolemi minusi da bides stoplen i da ne se mislis dali ke bides stoplen ili ne moj predlog ti e ovaa klimaZdravo narode,
Imam prasanje na temava,
Dnevna soba so 5x4m²
Mal kunjicka so 2x4m²
Tavan samo so trska i malter
Drven prozorec star od 80tite so dva pati po tri krila so po edno staklo vkupna povrsina 2x1,20m²
Zidovi nadvoresni 2x neizolirani samo so Maltarena fasada am abez stiropor.
Potrosuvacka na drva za cela sezona od Oktomvri do Mart okolu 6-7m2
Koga bi ja greel istata prosotorija so Inverter/Klima kolku bi trosela mesecno i kolku KW e preporacliva i dali bi zastedil vo odnos na drva?
I koj inverter bi preporacale ?
ima nekoj kompetenten ili so iskustvo vo vakvi uslovi da kazi zbor dva?
Fala,
грешка сиNeli vikase deka sakas da go prodades LG-to ?
со здравје да си ја користиш,Да се фалам, да не се фалам, да се фалам, да не се фалам....
Причини:
вчера околу 15 часот, незнам која температура беше надворNe razbrav bas sto/kako ...ali na.nadvoresna temperatura +26/7 denes podesena na 25 ...pa sto da bi troselo ..koga T e stepen/dva +/-
Izvini Druze greska sum mislev deka ti go prodavas.грешка си
никогаш не сум пишал дека ќе го продавам
Bidejki Nemas izolacija ti treba pomokna klima neznam kolkav budzet imas za klima ama moj sovet ti e da zemes 5.5kw klima inverter za i na pogolemi minusi da bides stoplen i da ne se mislis dali ke bides stoplen ili ne moj predlog ti e ovaa klima
![]()
TOSOT MUSE ECO TWH18AFD-K6DNA5B по супер цена од 37.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 5.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk