Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...

Nesto slicno i mene ke mi treba bidejki terasata e mn.mala nema.mesto od vratata i prozorot....nekako visecki profil ke treba da se napravi ...ili kako so kavrami na gornata terasa dase stegne so tiploni...ama taka ima opcija da ima vibracii pri rabota.... Ne znam kakvo care da se bara..... Ako ima nekoj.iskustvo so specificna montaza na nadvoresnata neka spodeli....sliki ..sto/kako...Mozhe malku nadvor od temata, ama da ne znae nekoj majstor shto bi mi napravile metalni profili/drzhachi za montazha na nadvoreshnata edinica na terasa? Monterite na klima mozhele samo na drzhachite od ogradata da mi ja namestat a jas bidejkji sakam da ja zastaklam terasata mi treba drzhachi shto bi gi stavil vo niskiot del od terasata (kako na slikava).
Neli vikase deka sakas da go prodades LG-to ?40 m2 ставено на 25 степени да одржава,ЛГ то троши 160 вати
Ne razbrav bas sto/kako ...ali na.nadvoresna temperatura +26/7 denes podesena na 25 ...pa sto da bi troselo ..koga T e stepen/dva +/-40 m2 ставено на 25 степени да одржава,ЛГ то троши 160 вати
Можиш од кај сакашДали вифи модулот вграден во клима инвертерот работи само во домашна вифи мрежа или можам да ја уклучувам и надвор од дома?

)

Брат, свака ти част. Со здравје да си ја користиш. Се надевам зимоска ќе си тука да кажиш збор-два за климава. Јас го имам претходникот на климава, ФХ35, и климата е зверотиња.Да се фалам, да не се фалам, да се фалам, да не се фалам....
Не ме држе кожа, ќе се пофалам
Mitsubishi LN35 победи во мојот избор против Toshiba Daiseikai RAS-13
Причини:
Перформанси тука-тука (барем според тоа што успеав да го истражам).
Поголема можност за усмерување на издувот која ја овозможуваат двојните вертикални лептири.
За разлика од Toshiba-та, Mitsu-то е со вклучен wifi модул и искрено MELCloud-от придонесе за победата кај Geek-и тип ко мене
Подобар попуст за плаќање во готово (Тошибата есеноска кога сакав да ја купам поскапе за скоро 100еур, сеуште ја држи поскапената цена и сега не даваат ни 50еур попуст за плаќање во готово.... епа некој памти)
Прегледај го приврзокот 258121 Прегледај го приврзокот 258122
Прегледај го приврзокот 258125 Прегледај го приврзокот 258123Прегледај го приврзокот 258124
Мерачите за потрошувачка и сензорите за температура на усис и издув веднаш ги преместив на оваа клима, па ќе видиме....
Прегледај го приврзокот 258128 Прегледај го приврзокот 258127
Прегледај го приврзокот 258129 Прегледај го приврзокот 258130