Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...
Dobro e toa sto Setec e oficijalen uvoznik na Midea za Mk sepak Midea se odlicni inverter klimi ( Midea se najprodavani kineski klimi vo Srbija ) i trebase nekoj konecno da pocne i kaj nas da gi uvezuva a i dobra im e taa merka okolu Garancijata Direktna Zamena ako nedaj boze se rasipe nekoj aparat od MIDEA vo 1-vata godina od kupuvanjeto nezavisno dali klima frizider ili masina za perenje ne ja servisiraat tuku odma ja menuvaat so nov aparat Toa e odlicno.

Не сум забележал, ама го користеа Вангелис во старите Тврдокорни:
За Вангелис знам, ама едно 90% сум сигурен дека и саундтракот од Мориконе го имам слушнато во некоја приказна.

So zdravje da se sluzis se e dobro montirana samo bakarnite cevki kade sto vleguvaat vo nadvoresnata edinica ne se bandazirani so bela bandaz traka
k0aNy4Cpq37F4Ebh_Gyw_V_RhRAOT_VnBRZ3Qi6Qh-BiHyBjPQADqHILOlRYs2kknkH1wvo0UL_AuKgQPQWT9rVlxXTVBkbwwCe2t7nMy0GpGCCELQxk6ECpm4M

Cevkite bakarni imaat stiropor izolacija no treba i so bandaz traka da se izbandaziraat za podobra izolacija i trajnost na samite cevki.

Koj servis ti ja montirase klimata ?
Автоматски споено мислење:

Mozhe malku nadvor od temata, ama da ne znae nekoj majstor shto bi mi napravile metalni profili/drzhachi za montazha na nadvoreshnata edinica na terasa? Monterite na klima mozhele samo na drzhachite od ogradata da mi ja namestat a jas bidejkji sakam da ja zastaklam terasata mi treba drzhachi shto bi gi stavil vo niskiot del od terasata (kako na slikava).

Attachments

• IMG_20200706_143508.jpg
    IMG_20200706_143508.jpg
    2,9 MB · Прегледи: 52
facee.jpg

TOSHIBA✔ CARRIER✔ HAIER ✔

Најголем избор на премиум инвертер клима уреди во Енергија доо од светските лидери за греење, ладење и климатизација.
Над 25 модели со фактор на ефикасност COP>3.5 како услов за добивање на субвенција на Град Скопје и Град Кичево од 62.000,оо ден.

Eurovent сертификат за сите модели како гаранција за квалитет и потврда на перформанси за A+++ енергетска класа
36 месеци безусловна гаранција
Специјализиран сервис за сите инвертер системи од TOSHIBA, CARRIER и HAIER
Инженеринг поддршка од дипломирани машински инженери
За повеќе информации посетете ги нашите салони на ул. Лондонска 1А, Скопје или во ново отворениот продажен салон на Енергија во Визбегово (до Пантер Мис) (инвертер клима уреди, топлински пумпи, VRF системи, чилери, вент.конвектори итн.) или контактирајте не на info@energija.com.mk или на 02/3061-466.

Od ona sto vleguva vo edna subvencija za najracionalno iskorisuvanje na edna subvencija, bi preporacal SUZUMI PLUS 16. So eden zbor ja koristite 99% subvencijata(59.990den), a voedno dobivate ured na koj mozete da se potprete celosno bez nikakvo dvoumenje.
So arno neka e do site koi sto veke aplicirale ili ke apliciraat za subvenciite :)

Mozhe malku nadvor od temata, ama da ne znae nekoj majstor shto bi mi napravile metalni profili/drzhachi za montazha na nadvoreshnata edinica na terasa? Monterite na klima mozhele samo na drzhachite od ogradata da mi ja namestat a jas bidejkji sakam da ja zastaklam terasata mi treba drzhachi shto bi gi stavil vo niskiot del od terasata (kako na slikava).
Nesto slicno i mene ke mi treba bidejki terasata e mn.mala nema.mesto od vratata i prozorot....nekako visecki profil ke treba da se napravi ...ili kako so kavrami na gornata terasa dase stegne so tiploni...ama taka ima opcija da ima vibracii pri rabota.... Ne znam kakvo care da se bara..... Ako ima nekoj.iskustvo so specificna montaza na nadvoresnata neka spodeli....sliki ..sto/kako...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom