@tigar4e кај ти е целосната табела за да побарам две клими за споредба.Во грешка дел гледаш на ЕВ, ова е претпоставувам мултисплит не е сплит систем, еве колку дава сузуми 13ка
Прегледај го приврзокот 257914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@tigar4e кај ти е целосната табела за да побарам две клими за споредба.Во грешка дел гледаш на ЕВ, ова е претпоставувам мултисплит не е сплит систем, еве колку дава сузуми 13ка
Прегледај го приврзокот 257914
Убо е што корисниците почнаа да купуваа Midea климава е одргинал ... OEM верзијата е Vivax AERI 18 ... Пред некој месец му пишав на Хрватите да ми ги дадат m3/h ми ги пратија истите податоци од https://setec.mk/index.php?route=pr...10172&product_id=72997&mfp=manufacturers[149] така да може да е АЕРИ .. Сепак климата сие оргинал нее OEM .. Да бидам појасен Vivax е ребредирана Midea .![]()
Dechki mislenje za inverterov pred nekoj den go zemav.
Da ti se pogodi se najubavo.....![]()
Супер е климата. Со здравје да си ја користите![]()
Dobra klima e![]()

Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...Dobra klima eso zdravje da se sluzis i dolgo da ja koristis
Stavi Sliki od Klimata vnatresnata i nadvoresnata edinica.
Dobro e toa sto Setec e oficijalen uvoznik na Midea za Mk sepak Midea se odlicni inverter klimi ( Midea se najprodavani kineski klimi vo Srbija ) i trebase nekoj konecno da pocne i kaj nas da gi uvezuva a i dobra im e taa merka okolu Garancijata Direktna Zamena ako nedaj boze se rasipe nekoj aparat od MIDEA vo 1-vata godina od kupuvanjeto nezavisno dali klima frizider ili masina za perenje ne ja servisiraat tuku odma ja menuvaat so nov aparat Toa e odlicno.Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...
Дали ова МРТ си го користела саундтраков во приказнине?spored mene najdobrata

Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...
За Вангелис знам, ама едно 90% сум сигурен дека и саундтракот од Мориконе го имам слушнато во некоја приказна.Не сум забележал, ама го користеа Вангелис во старите Тврдокорни: