Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување

Dechki mislenje za inverterov pred nekoj den go zemav.
Убо е што корисниците почнаа да купуваа Midea климава е одргинал ... OEM верзијата е Vivax AERI 18 ... Пред некој месец му пишав на Хрватите да ми ги дадат m3/h ми ги пратија истите податоци од https://setec.mk/index.php?route=pr...10172&product_id=72997&mfp=manufacturers[149] така да може да е АЕРИ .. Сепак климата сие оргинал нее OEM .. Да бидам појасен Vivax е ребредирана Midea .

Nadvoresnata ima Extra izgled ....site drugi se isti samo Midea se izdvojuva...
Dobro e toa sto Setec e oficijalen uvoznik na Midea za Mk sepak Midea se odlicni inverter klimi ( Midea se najprodavani kineski klimi vo Srbija ) i trebase nekoj konecno da pocne i kaj nas da gi uvezuva a i dobra im e taa merka okolu Garancijata Direktna Zamena ako nedaj boze se rasipe nekoj aparat od MIDEA vo 1-vata godina od kupuvanjeto nezavisno dali klima frizider ili masina za perenje ne ja servisiraat tuku odma ja menuvaat so nov aparat Toa e odlicno.

Не сум забележал, ама го користеа Вангелис во старите Тврдокорни:
За Вангелис знам, ама едно 90% сум сигурен дека и саундтракот од Мориконе го имам слушнато во некоја приказна.

So zdravje da se sluzis se e dobro montirana samo bakarnite cevki kade sto vleguvaat vo nadvoresnata edinica ne se bandazirani so bela bandaz traka
k0aNy4Cpq37F4Ebh_Gyw_V_RhRAOT_VnBRZ3Qi6Qh-BiHyBjPQADqHILOlRYs2kknkH1wvo0UL_AuKgQPQWT9rVlxXTVBkbwwCe2t7nMy0GpGCCELQxk6ECpm4M

Cevkite bakarni imaat stiropor izolacija no treba i so bandaz traka da se izbandaziraat za podobra izolacija i trajnost na samite cevki.

Koj servis ti ja montirase klimata ?
Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom