Nete razbiram......?na macci mu odgovarav deka toa sto mu pisale a+++ nee tocno...Има Вифи? Жалосно ако напикале вифи наместо да симнат 1000рка во цена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nete razbiram......?na macci mu odgovarav deka toa sto mu pisale a+++ nee tocno...Има Вифи? Жалосно ако напикале вифи наместо да симнат 1000рка во цена.
A ovaa NEO Inverter koj model na Gree e bidejki i ovaa NEO e rebrendirana Gree ama koj modeli za ova si vo pravo taa neo advance sto e bila fary lclh, izgleda so drug panel pod tosot i gree e 26k, sega tehnomarket neo e 24k.

Gluposti nevideni, paušalni ocenki, pretpostavuvam so nekoi zadni nameri.....Каков бучен компресор, се гледа дека е дефектна единица. Во најмала рака е иста бучавата како кај гри. Не можеш од едно видео , од една единица, да заклучиш дека сите хаер инвертери се бучни.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Dzabe frleni pari podobro zemi ventilator ili mala inverter klima 2.5kw odkolku ovaa mala igracka koja voopsto ne LadiДали има некој искуство со кулеров од Сетек да сподели искуство. Ќе ми треба за во мала канцеларија 9 м2 за на биро.
ST Air Cooler AC001A
Не знам за оваа од Сетек ,јас бев во топ шоп да ги видам минатата недела беа на попуст 1700 ден ,се става лед или ладна вода во канистарот кој собира 150 гр вода ,мое мислење е не ,ми личат на играчки за деца,смешка, не големо НЕДали има некој искуство со кулеров од Сетек да сподели искуство. Ќе ми треба за во мала канцеларија 9 м2 за на биро.
ST Air Cooler AC001A
Ima vgraden wi-fi cenata e odlicna,e sega ete ima model 500den.poeftina nema.wi-fi taa pure sto e koj panel.go ima od gree ne znam....За НЕОто што е 18500 викам е жално ако ставиле вифи, наместо да е 17500. И сега е фантастична понуда, а тек тогаш би била идеална.
Sto se zamarate so Strelec ne mi e jasno.Abe garantiram deka strelco vrie i im odi na botovive negovi i im pisuva na kompjuter, pisi ova za galickite, top e ova, zemi dodeka ima, nikogas povtorno ke nema vakvo nesto itn itn........... smeski se....... no name brend odnosno oem klimi se macka vo vreka, nikogas ne znaes sto e.
Hahahha, kakva glupost.До сите оние, а верувам дека се многу кои што ќе побрзаат за субвенциите од Град Скопје бидете претпазливи со уредите за кои што аплицирате. Во принцип COP од 3,5 и повеќе имаат Јапонските уреди за кои што и самиот увозник може да ви даде потврда која што би била реална и со веродостојни податоци.
Конкретно кај Тошиба моделите не би требало да имате проблеми со реалниот COP.