I ne e ova prv pat tuku tret po redGeee raboti ...ne e toa ics da cekas 3 nedeli.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ne e ova prv pat tuku tret po redGeee raboti ...ne e toa ics da cekas 3 nedeli.....
Јас имам ,ги фалам[emoji16].Dajte predlog za dobar protochen bojler. Ima nekoj po doma STIEBEL ELTRON da gi pofali?
3 i kusurGeee raboti ...ne e toa ics da cekas 3 nedeli.....
Vo stan si? Raboti na slab pritisok?Јас имам ,ги фалам[emoji16].
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Blagodaram Dean. Od toa i se plasham.Во куќа сум,ако имаш слаб притисок ниту еден проточен бојлер не е за тебе. Инаку да ти одговорам да работи ама уклучува само едниот греач и за летно време водата за бањање е супер дури и жешка но за зимно време не е баш пријатна ако нема притисок да уклучи и вториот греач.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
30 години без дефектDajte predlog za dobar protochen bojler. Ima nekoj po doma STIEBEL ELTRON da gi pofali?
Ovaa klima e star model I 2 God ja nema na zalihaМолам да споделите искуство со моделов: Hitachi RAS K14HCG
![]()
Во кој ранг на клими спаѓа?
Се обидов да најдам еуровент резултати, но во моментов нема. Се обидов да најдам мислења по интернет, доста оскудно...
И овој дел со бучност на внатрешна единица од 58 db нели е премногу? Мислам оти е најбучната клима (во теорија) од сите досега што сум ги разгледал, а сум разгледам многу (3.5,5.5-ки)
Ovaa klima e star model I 2 God ja nema na zaliha
Kolkav budzet ima prijatelot tvoj za inverter 5.5kw ?Zdravo drugari mi treba preporaka za klima za blizok prijatel 5,5 kw so relativno slab budzet. Zatoa me interesira od kineskive klimi sto ke preporacate I sto e najdobro za parite poso jas sum skaran so kineskite brendovi a prijatelov ne moze da si dozvoli klima kako mojata Sensira. Fala odnapred
Do kaj 40 000 den maksimum. Plus minus 2000-3000 da receme.Kolkav budzet ima prijatelot tvoj za inverter 5.5kw ?
Za toj budzet ili ovaa klimaDo kaj 40 000 den maksimum. Plus minus 2000-3000 da receme.