Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sum koristel VIVAX AEZI rebrendirana Midea nadvoresnata edinica mnogu bese pobucna vo sporedba so TST rebrendirana Gree Midea - Vivax-ot aezi bese mnogu pobucen kompresorot dodeka TST- gree lomo e mnogu tivka nadvoresnata edinica ima mnogu tivok kompresor se slusa samo vrtenjeto na nadvoresna edinica ventilatorot.Дај бе малце логика, не може да е лоша Мидеа кога е една од најстарите и најголем произведувач на HVAC системи во свет. И како ти тоа стигна дека Мидеа климите се побучни и помалку помоќни од климите на Гри? Има некоја статистика, негде некој податок што ти го имаш прочитано како факт а го криеш?
Eve odlicna inverter klima 7-caPrijateli zdravo,bi ve zamolil za informacija:Znae li nekoj kade moze da se najde klima 7ka vo Mk?Blagodaram
Poevtinite modeli na Midea se pobucni od poskapite primer e mojot Vivax Aezi koj go imav bese najevtin i mnogu pobucen od Vivax Aeri isto rebrendirana MideaТокму така си користел еден модел од Вивакс за кој не знаеш што модел на Мидеа е, и си користел ТСТ чиј модел го знаеш. Како тогаш извади заклучок на групен примерок дека сите Мидеа клими се такви?
Kupeno.....ke poceka za montaza ke ima i iskustvo ke spodelime se....Koga ke ja kupis i koga ke ti ja montiraat obavezno spodeli sliki od montazata od dalecinskoto vnatresnata i nadvoresnata edinica.
Cestito dolgo da se koristi klimataKupeno.....ke poceka za montaza ke ima i iskustvo ke spodelime se....
Fala sekoj koj mu treba da si nabavi*inaku kolku sto vidov ima jonizator ima vgraden wi-fi,ima inrezerva filteri....pa ponatamu ke spodelime sto/kakoCestito dolgo da se koristi klimata![]()
Eve go daljinskiotFala sekoj koj mu treba da si nabavi*inaku kolku sto vidov ima jonizator ima vgraden wi-fi,ima inrezerva filteri....pa ponatamu ke spodelime sto/kako
Nee reklama btw.,dodeka se mislev sto/kako 2 isti se prodadoa....
Ima li I FEEL Funkcija ?Eve go daljinskiot
Lepi jas ja imam istata soba za detevo moe na jugozapad e vo zgrada panelkava sto ja imam e 2 kw 10 min raboti potoa 20 min odmara i se taka vo krug i sakas da mi kazes deka 12 klima ne e overkill za taa kvadratura ako e vo kuka da ama vo stan e premnogu ne i feel sto skas pusti pak ke se gase. Duri mislam deka i 9ka e jaka za tamu. Ne e vazen brendot samo neka e 9ka ne gi zezajte lugetoNema da raboti on-off ako e pustena na prva fan brzina i vklucen I FEEL
Ima ....i ifeel i x fan i ES , 8° itn.....za parite kako sto gledam ima se*Ima li I FEEL Funkcija ?
Prasav deka na dalecinskoto nema dugme za I Feel zatoa prasavIma ....i ifeel i x fan i ES , 8° itn.....za parite kako sto gledam ima se*
za Gree i NEOGree ne stedi koga pravi napraveno e ....koj saka neka kemka tuka....eve edna fotka pa koj razbra razbra*Prasav deka na dalecinskoto nema dugme za I Feel zatoa prasav
Inaku momentalno inverter klimata NEO e Bes Buy za Cena Vs Kvalitet
za Gree i NEO