Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку тој ломо модел го немаат веќе две години, како наеднаш се појави и ги повикуваат купувачите наскришум за да му го продадат, ништо чудно да е некој на старо или враќан поправан под гаранции.
Очи отворање 500 треба овде, особено ако не се даваат податоци туку се употребуваат зборови ела кај нас нешто преубо имаме.
Изборот на крај е секако ваш.

Pa sto ne gi prijavis vo pazarna, sto cekas ne mi e jasno. Ke dojdat od servis kako popcinja vednas.
И во пазарната инспекција не се баш агилни. Првото јавување го премолчаа, на второто ветија дека ќе преземат мерки...
Изгледа короната ги испрати на одмор.

Инаку тој ломо модел го немаат веќе две години, како наеднаш се појави и ги повикуваат купувачите наскришум за да му го продадат, ништо чудно да е некој на старо или враќан поправан под гаранции.
Очи отворање 500 треба овде, особено ако не се даваат податоци туку се употребуваат зборови ела кај нас нешто преубо имаме.
Eve da te demantiram vednas, SITE KLIMI SE SO DATA NA PROIZVODSTVO SEPTEMVRI OKTOMVRI 2019.
Автоматски споено мислење:

И во пазарната инспекција не се баш агилни. Првото јавување го премолчаа, на второто ветија дека ќе преземат мерки...
Изгледа короната ги испрати на одмор.
Hahahhaha, Kaj tebe sekogas vinata e kaj drugiot, nikogas kaj tebe.

Vaka izgleda ok, no eve ti nesto pojaka i so povejke napredni funkcii + vgradeni kako wi-fi, koj sto nekoi mora da go doplajkaat 1000~3000mkd zavisno od klimata/model/priprema itn...
isto i od Gree spomnaa deka imaat uste nekoj model lomo lclh za 24k. ako ima uste javise prasaj si
eve ti sporedba na 2te klimi so razlicni vnatresni paneli /inaku isti po kapacitet.
Fairy to go imam , tosot muse kolku brzini ima na fan?

Toa nee vozmozno Refubished klimi da se prodavaat kako novi ...ne bitno koja marka*inaku sega skoro 24ka stoena 2god.kupi eden kolega za cena od 18ka....

Eve da te demantiram vednas, SITE KLIMI SE SO DATA NA PROIZVODSTVO SEPTEMVRI OKTOMVRI 2019.

Hahahhaha, Kaj tebe sekogas vinata e kaj drugiot, nikogas kaj tebe.

Уште не се научи, вакви деманти ни во Бангладеш не поминуваат. Сликни серискиот со датумот на производство од Ломото (не од некоја рандом) па да поверуваме. Ама ок, знам дека ќе речеш „за тебе ли да сликам“, па ќе си се демантираш сам.

Toa nee vozmozno Refubished klimi da se prodavaat kako novi ...ne bitno koja marka*inaku sega skoro 24ka stoena 2god.kupi eden kolega za cena od 18ka....

Кога некој ти вика ела ваму имам преубај работи најнови се супер работат, се е можно.

Lomo Lc/to mislam 99%deka e so 4 ..a lclh neka posoci nekoj sto ima a mozi da e so 7 bidejki e kako fairy lclh.
Tosot Muse lclh e so 7 brzini

Уште не се научи, вакви деманти ни во Бангладеш не поминуваат. Сликни серискиот со датумот на производство од Ломото (не од некоја рандом) па да поверуваме. Ама ок, знам дека ќе речеш „за тебе ли да сликам“, па ќе си се демантираш сам.

Кога некој ти вика ела ваму имам преубај работи најнови се супер работат, се е можно.
Kazi koga da ti organiziram da otides I Edna po Edna da gi pregledas, ama 1000evra da stavime na masa, stom tolku se silis.

Tosot Muse lclh e so 7 brzini

Kazi koga da ti organiziram da otides I Edna po Edna da gi pregledas, ama 1000evra da stavime na masa, stom tolku se silis.

Знаев дека нема да постираш слика и тоа поради една причина, такво нешто не постои, фала што си се демантираше.

За другите, ум во глата после ваков маркетинг.

Знаев дека нема да постираш слика и тоа поради една причина, такво нешто не постои, фала што си се демантираше.

За другите, ум во глата после ваков маркетинг.
Нашол кој да збори за Маркетинг, со шуплји изменувач.
Твојата фалена клима беше со двореден изменувач ама секој втор ред беше Имитација т.е без бакарна цевка, сликана и покажана на темава.
Затоа и едвај 33кг има твојата надворешна а не 45кг како кај Грее/Тосот LCLH
IMG_6866.JPGnova.jpg

Последно уредено:
Abe da ne bea kinezite kako Midea i Gree uste ke plakavme za Brendovi so japonska Lepenka i kineski delovi
Treba da sme im blagodarni na kinezite za kvalitetot i cenata

Твојата фалена клима беше со двореден изменувач ама секој втор ред беше Имитација т.е без бакарна цевка, сликана и покажана на темава.
Прегледај го приврзокот 250175Прегледај го приврзокот 250176
Zar i vakvo sajze pravele so prazni cevki ??? >>? koja klima e ovaa /??

Пишува на линкот...Haier Tundra 18
Ili
Хаиер Тундра 5.5
Haier Tundra 18
Haier Tundra 5.5
Haier Tundra 5,5
:D
Aaa ovaa e taa falenata tundra na 50min, sto pravi D,F ? > ako e vaka preku edna cevka ili preku 2 zatoa mozi tundrata ostanuva Trudnaa~!!
pa ova e ne samo stramota ova e za na pazarna i za na sud.!

Прегледај го приврзокот 250175Прегледај го приврзокот 250176

Јас со таа фалена клима поминав зими без никаков проблем, еве ја и денес исто како првиот ден кога ја купив.

А за маркетинг можам часови да ти држам тебе и на твојот дупли акаунт св б, затоа што имате повеќе избркано луѓе отколку примамено да купат од вас, за тоа треба капа да се симни, богами не можи секој да брка клиенти ко вие што правите.

Ова последно што излезе од вас „елате кај нас имаме преубај клими од најновите, ама само во салон, на интернет никако не ги покажуваме“ никогаш не треба да се заборави. Брука е еј!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom