Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Pred da ti zdosadi odgovori mi mene[emoji846]

@Strelec Дали има некоја битна разлика во заштеда на струја помеѓу Амбрр и Украун 12ки?

Дизајнот од Украун от не ми е важен.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Нема разлика зошто и двете не штедат, иако имаат реклама А+++++

product fiche ili licnata karta tvoja ne e merodavna ako nema zvanicno nesto sertificirano razberi. mozes i 4 i 5 i 120kw da napises isto e se trpi nalepnicata. lugjevo ti se zalat deka trosat ti im vikas vidi product fiche sto pisuva. e toa e toa strelco. inaku ne mi preprakaj tuka od kinezot prezentaciite za magneti na kompresori pa koj kade bil od proizvoditelive. se dodeka si go furas galickoto ne si objektiven, i providen si. preprakas prezentacii i tabeli od kolegite tvoi od d.istok i sakas sto poveke da prodades a ne da pomognes na forumov. zatoa ne si merodaven.
Product fiche e OFICIJALEN DOKUMENT za koj sekoj sto go izdava garantira.
Seriozni kompanii ne manipuliraat so toj DOKUMENT, zatoa sto moze da gi cini mnogu skapo.
Автоматски споено мислење:

Pred da ti zdosadi odgovori mi mene[emoji846]

@Strelec Дали има некоја битна разлика во заштеда на струја помеѓу Амбрр и Украун 12ки?

Дизајнот од Украун от не ми е важен.

Amber e klima, koja moze vednas da isporaca seriozna mok, nezavisno od nadvoresnata temperatura. Od taa pricing znae i da povlece poveke od U-Crown.
Modulacijata e na strana na U-Crown, mokta e na strana na Amber.

Последно уредено:
Product fiche e OFICIJALEN DOKUMENT za koj sekoj sto go izdava garantira.
Seriozni kompanii ne manipuliraat so toj DOKUMENT, zatoa sto moze da gi cini mnogu skapo.
Автоматски споено мислење:

Amber e klima, koja moze vednas da isporaca seriozna mok, nezavisno od nadvoresnata temperatura. Od taa pricing znae i da povlece poveke od U-Crown.
Modulacijata e na strana na U-Crown, mokta e na strana na Amber.
Мене впрочем климата поклон ќе ми биде од вујкото и го гледам дека тој сака Амбер, макар што ми спомна и за Украун, но повеќе за Амбер е, па затоа мислев дали има некоја 25% разлика во потрошувачката при исти услови.

Само што го изгледав Шарада. Одлични дијалози, добра мистерија и неодоливата Одри Хепберн. :love:
Само 7.9 на ИМДБ, а заслужува да биде во топ 250. :place:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Haier имал еуровент... И тоа солидни податоци имат..

Пишете некое добро професионално средство за чистење на клима (филтри и ваљак) и од каде да се купи.

Iako ima policiski cas zagaduvanjeto na vozduhot pak e na visoko nivo ( Znaci ne e do avtomobilite )
LINK
Климе ај не зае*авај! Пратам секој ден,у живот почист воздух не сме дишеле! Денешните вредности беа секој ден летоска! Повторувам летоска на 40ц!
Уште ќумбиња горат и оџаци чадат,а <50ппм ни е просек дневно.
И твојот заклучок:не е до колите?!? Ти се молам :cautious:

И не се само ПМ честичките,сулфур диоксидот(хеллоу голф 4 дизел) е на рекордни за нас ниски нивоа!

Zdravo

Mi treba sovet za klima za soba 15m2 neizolirana, vo plan e da se stavi pvc i izolacija. Budzet do 50,000. Me interesiraat Gree Amber 09, Ucrown, G-tech, Fujitsu 3.5kw i Daikin 3.5kw. Nesto sto bi mozelo da modulira, da ne ide on/off i da ne pravi cesti defrosti. Fala

Zdravo

Mi treba sovet za klima za soba 15m2 neizolirana, vo plan e da se stavi pvc i izolacija. Budzet do 50,000. Me interesiraat Gree Amber 09, Ucrown, G-tech, Fujitsu 3.5kw i Daikin 3.5kw. Nesto sto bi mozelo da modulira, da ne ide on/off i da ne pravi cesti defrosti. Fala
So znam..3.5kw za 15 kvadrati da ne tera kako on/off celo vreme....???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom