Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Климе ај не зае*авај! Пратам секој ден,у живот почист воздух не сме дишеле! Денешните вредности беа секој ден летоска! Повторувам летоска на 40ц!Iako ima policiski cas zagaduvanjeto na vozduhot pak e na visoko nivo ( Znaci ne e do avtomobilite )
LINK

So znam..3.5kw za 15 kvadrati da ne tera kako on/off celo vreme....???Zdravo
Mi treba sovet za klima za soba 15m2 neizolirana, vo plan e da se stavi pvc i izolacija. Budzet do 50,000. Me interesiraat Gree Amber 09, Ucrown, G-tech, Fujitsu 3.5kw i Daikin 3.5kw. Nesto sto bi mozelo da modulira, da ne ide on/off i da ne pravi cesti defrosti. Fala
0.9ka ...ama kojaa...??.. Toa nekoj sto ima i slicna kvadratura moze da ti kaze.... A i mene ke mi treba za13 kvadrati za detska....ali toa koga ke pomine krizava eventualno za na esen da ja dosredime sobata...nekoja 2.5kw vikas da gledam togas?
друже голема е разиката до стан и куќа,така да ако си стан и 1 дестоп компјутер ке грее на таа крадватура,така да објасни се за во каков објек е инертерот за да знаат постручните да ти предложат(скоро 2200 страни си прескокнал на темава,а на секоја трета е истиот муабет без навреда)nekoja 2.5kw vikas da gledam togas?
Тошиба бате ако имаш буџет. Сузуми плус. Е сега дали 2.5 или 3.5 види во салон со нив. Тоа ќе ти работи како треба. И дајкинот ќе ти брка работа за да не гаси и да си цепа. Али ја би тошибаZdravo
Mi treba sovet za klima za soba 15m2 neizolirana, vo plan e da se stavi pvc i izolacija. Budzet do 50,000. Me interesiraat Gree Amber 09, Ucrown, G-tech, Fujitsu 3.5kw i Daikin 3.5kw. Nesto sto bi mozelo da modulira, da ne ide on/off i da ne pravi cesti defrosti. Fala
Му пишав во порака, го има на arenaelite, не може да го нема.
Можам само да ти кажам дека U Crown 12 не ги исполнува твоите услови. Нема да модулира, а чести, непотребни дефрости ќе прави.Zdravo
Bi idel na 3.5kw za potoplo, posto ke bide za moite koi sega se great na drva. E sega sto bi bilo na nivo na Hansol od denesnive modeli?@Tonko1 Можеш да одиш со 2.5kw ако ставиш изолација, без изолација и ако сакаш потопличко да ти биде можеш и 3.5ка. Дечкиве од Грее нека ти препорачаат модел на ниво на Хансолот пошто повеќе го нема како Хансол па да си го вклучиш во калкулациите со буџетот......