Epa toa e toa uste i nikot ti e model od proizvoditel (Ucrown) se gleda kako te spremile vo salonceto na galickive od botovive. tie tabeli od finci i nefinci frli si gi vo korpa zasto postoi vo svetot edna institucuija vo koja site renomirani proizvoditeli clenuvaat i se vrsat regularni testiranja i se vika Eurovent ima i Keymark itn.. za da nema vakvi sajtcinja so sporedbi koj kolku plati tolku ke bide najdobar.
A da mi reklamirate greac i da merite potrosuvacka pa ok bilo e non sense kaj inverter klima ured. tie greaci trebase od damna da se istorija kaj site inverter klima uredi, samo kaj nas se dopolnitelna oprema![]()
Ustvari se e poradi novoto "Severna" .. i koga ke cujat proizvoditelite taka si vikaat pustaj tamu tie za poladno so greac modelite [emoji16]
Sala na strana previse krstenje u Jurovjant i toa ne biva zasto sam znaes deka toa se rezultati dobieni vo specificni kontrolirani labaratoriski uslovi nesto slicno kako fabrickite podatoci za potrosuvacka na kolite koi kako so vika eden moj drugar gi dobivaat so zaletana kola, iscedena vo 4ta i pustena vo ler so 3l beznin vo rezervoar i so vozac od 15kg koj zavcera lapnal edna bombona i seuste e sit..
Isto ko sto za taa kola ke blees po razni drugi sajtovi sto ja testirale i forumi sto stranski sto finski sto "moja alfica" "moja astrica" od sosedstvoto taka i za klimata ke razgleduvas i na drugi mesta sem na EV.. Na kraju krajeva da bese tolku ednostavno samo vidi na EV i odberi klima nemase nisto drugo osven nego i da postoi a ponajmalce nie ovde da meleme na 3000 stranici..