Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно фотомонтажаDALI E OVA MOZNO
MONTAZERITE NE SE KRIVI BIDEJKI 80% SE SAMOUKI. Прегледај го приврзокот 237794Прегледај го приврзокот 237795Прегледај го приврзокот 237795
Ne problem i vaka na zima ke ja pustis na ladenje na leto na greenjeDALI E OVA MOZNO
MONTAZERITE NE SE KRIVI BIDEJKI 80% SE SAMOUKI. Прегледај го приврзокот 237794Прегледај го приврзокот 237795Прегледај го приврзокот 237795
Ke go baras Tvrdoglavi od srpskiot forum, monter/serviser za FJ. Deckoto e od Vojvodina no operira po cela SR pa moze ke ti go najde delot poblisku do nas Nis/Vranje samo sea so virusov neznam kolku e izvodlivo osven po posta da se prati.И мене не ми е баш јасно, но не сакав многу да полемизирам. Наводно за превоз на делот од Полска многу барале и тн. и тн. Како да стапам во контакт со некој од тој српски форум за да добијам повеќе информации како да дојдам до делот. Дали може некој од вас, кој е член и на тој српски форум, да праша како истиот дел да биде испорачан во МК, колку чини и сл.
Однапред ви благодарам на сите кои ќе се ангажираат да ми помогнат во ситуацијата.
Поздрав
ako e plasticno delce izvadi go i ke ti napravat isto so 3dprinter i ne veruvam poveke od 10evra deka ke te fati a najvervatno pomalce...Во врска со панелот добив информација дека истиот ( цел со сите делови) може да се набави во Полска и истиот чини 60-тина Евра, но додека стигне кај мене ( царини, превоз и други давачки) истиот би ме чинел околу 250 Евра. Оваа цена за мене е прескапа. Дали некој има друга идеа и знае каде може од соседството да се набави овој дел, со цел истиот да ме чини поефтино????
Некој информација, сугестија и сл.
Однапред благодарен.
sekogas prva brza i najeftinaДали може поради слаби батерии во далјинско да праќа погрешни зададени вредности до климата? Имено на исти зададени вредности, при уллучување некогаш дува многу потопло, некогаш дува ладно . Ако ја исклучам и пак уклучам дува како треба. Ова со батерииве ми текна како прва опција на проблем, иако дисплејот дава јасна слика на податоци, но некогаш ги дава сите можни знаци од дисплејот. Знам дека некој ќе одговори - смени ги батериите и провери, но би сакал да ја разгледаме и таа можност на решавање на проблем
така е најдобро е сам да си ја одреди локацијата па со молив нацртај ја климата кај да стоиСпоред моето скромно познавање, многу е подобро да дува по должина. Инаку нема добро да го меша воздухот, делови од собата ќе бидат слабо затоплувани.
Ферари е пониско од ТАТА.Narednata godina duplo razlika ke bide
![]()
Gree Electric Appliances | Company Overview & News
Gree Electric Appliances, Inc. of Zhuhai engages in the research and development, manufacture, and sale of air conditioners. Its products include residentialwww.forbes.com
![]()
Daikin Industries | Company Overview & News
DAIKIN INDUSTRIES Ltd. engages in the manufacture and sale of air conditioning equipment. It operates through the following segments: Air Conditioningwww.forbes.com
da se nasalime malce