Се надевам дека ќе го решиш проблемот, знам дека ти е мака, ама полека и смирено, се ќе се среди, се надевам. Кај мене маката е поголема некој гомно од “мајстор“ за пари дојде да ми ја заебе климата..... Гомното од „мајстор“ по име ОЛИВЕР нема да види аир од парите што ги зеде и што остави недовршена работа, поради што, наверојатно нaстана и штетата со предниот панел и кршење на запчаникот кој го држи.... арам да му е...Zalosno brat. Realno mnogu zalosno. I krivo mi e mnogu. Jas treba na edna od moite klimi da menuvam turbina, napraviv jas sam belja koga nesakajki termometarot mi vleze povnatre megju perkite i isto neshto pukna i se skrshija tri mali plastichni "perca" od turbinata i sega ima mala vibracija na vnatreshnata edinica bidejki nema balans turbinata i ponekogash se slusha zvuk, ne mnogu glasen onaka "tsk-tsk-tsk" koga vrti na malku poniski obrtai klimata. 4 brzinj ima klimata, na 4ta nemozam da ja stavam deka togash epten tresi vnatreshnata i moze da se napravi nekoja belja sigurno. Na drugite 3 brzini e ok, ama bi sakal shto poskoro da go resham problemot ama od pusti strav deka ke dojdi majstor kako tvojov i ke mi ja poseri klimata nepopravlivo, ne prevzemam nishto. Strashno.
Последно уредено: