Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И од твоите за 700евра HJ преку такво што 20м2 не задоволија кај тебе една спална, oj фрли се у езероно и оладиAj be odi begaj..... Preku *ur so teoriive tvoi.
Го земав тој моделToj midel sto go sakas ti e dobar i e proizveden vo Gree ako ima od kade da go zemes zimaj go samo sega invertor veke ne e Gree tuku sega invertor se proizveduva vo Midea https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika/multi-split/ac-esoterikes-monades
Хеви никогаш не бил познат по дизајн и префинетост во додатоците!Osnoven najosnoven model na mitsu hevi. Nema nikakvi ekstri i dodatoci.. Vaka od papir obekjava kolicinata na 1.1kg R32 freon i maksimalniot cug od 2.68kW..
Tapa e sto ima samo 3 brzini na vnatresniot fan..
Sekako najvazni se korisnickite iskustva i tocnoto dimenzioniranje pred kupovina a posle kupovina pravilnata montaza od Ne-kopuci..Прегледај го приврзокот 231672
Хеви никогаш не бил познат по дизајн и префинетост во додатоците!
Они изгледа се држат до девизата да биде квалитетно, сигурно и неуништиво. Шминка јок!
Sto aplikacija e taa sto ja koristis ?![]()
Искуство со Mitsubishi Electric AP35VG, климата е прекрасна, тифка, моќна 5 брзини, ултра топла, скоро иста како FH климите што ме радува. Не очекувам ништо помалку од Electric.
Ставена е во 18 квадрати спална северна страна без изолација, на почетокот коа ја вклучив влечеше 1.2-1.3 kw, ама сеа модулира од 250-280w без проблем, сметам дека е премоќна за таа соба, би била идеална за соба до 35 квадрати.
Дифростите се брзи и бесчујни, би ја препорачал на секој кој се размислува да ја купи, слободно да нема двоумици.
Sent from my iPhone using Tapatalk
So zdravje da se koristi ekonomicno da ladi i gree dolgo da sluzi.Го земав тој модел
New Nemesis Pro 18 air conditioner, A+++, with R32 refrigerant and smart Wi-Fi technology
Namesis pro 18
Sto aplikacija e taa sto ja koristis ?
Тој се надразнува кога некој спомне Mitsubishi макар и Heavy. У реду е.Aj be odi begaj..... Preku *ur so teoriive tvoi.
Za 20m2 ( stan ) ako imas PVC prozori ovaa klima ti e superимам потреба од економично греење за просторија - стан од 20 м2, на приземје, под станот подрумски простории, ваш совет!
За јануари U Crown 12 потроши 329 KW. Првите денови очекував дека ќе надмине 400 KW, но втората половина од месецот повеќе личеше на октомври. Парично нешто помалку од 2000 денари (киловатот го сметам 6 денари, на ефтина малку работи).
Од таа гледна точка сум задоволен. За останатото ќе чекам уште некој ден, нека се консултираат продавачите, монтерите и сервисерите, а знам дека ќе се обидат топката да ја префрлат на другата страна. Потоа (можеби) ќе распалам.