- Член од
- 21 февруари 2011
- Мислења
- 143
- Поени од реакции
- 163
Jas koga ja naracuvav klimata bas go prasav prodavacot inaku poranesen kolega kakva e situacijata. Mi rece od sabajle 80 imaat prodadeno i osven ako nemam peijateli vo opstina da ne se zamaram. Inaku ova bese ako se sekjavam dobro istiot ili drugiot den od oglasot za subvencioniranje taka da ne se ni potrudiv
Јас аплицирав без помош од пријатели бев 180'ти на листата а овде преку тастатура може секој се и сешто да кажи и да се фали дека има ГОЛЕМОО искуствоо "типично битолски" бе брат! брат.. браат.. брат ЈАС!
Истиот ден ја купив климата и во 10 сабајлето аплицирав ПРВИОТ ДЕН од огласот пошто таму убаво пишеше, прв дојден прв услужен, невелам дека немало на листата пример, луѓе со врски.
Фала Владе здрав и жив да сиVo sekoj slucaj so vrski ili ne sozdravje da si gi trosis.
Па јас аплицирав на тој последниот оглас, тој беше поделен по реони, централно гратско подрачје приградски населби итн.Neznam dali go vide drugiot oglas. Uste da pocneja po vlezovi ili po kukjen broj da gi selektiraat koj smee a koj ne da aplicira.