- Член од
- 2 јануари 2012
- Мислења
- 239
- Поени од реакции
- 282
e so klima ako stavis najdobro ke e 24/7 da greesБаш затоа што многу загрева барам алтернатива за кога нема да е многу ладно и нема да ми треба цел ден греење![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e so klima ako stavis najdobro ke e 24/7 da greesБаш затоа што многу загрева барам алтернатива за кога нема да е многу ладно и нема да ми треба цел ден греење![]()
Ovaa ti e odlicna inverter klima.Предлог за греење на 16 квадрати соба како втора опција за загревање?
Имам веќе камин на дрва и барам нешто со кое би можел да загревам кога нема да го користам истиот.
Било какви предлози може, само да не се премногу скапи.
Заради вакви совети има рецидиви на дрва се повеќе.ТСТ клима 12ка, поставена на ауто фен и на 22Ц степени.
Koja cenaPo daikin ftxf50 na red dojde mitsu LN35 , za montaza ke ceka prolet , sega mi treba nesto max do 28k 3.5ka za vlezen hodnik so strpenici za sprat , nekoj predlog Gree Haier .....
Не разбирам, советот беше лош или ?Заради вакви совети има рецидиви на дрва се повеќе.
Позитивот е што ложењето го одложуваат за покасно наместо од почеток на октомври
Cenata -5% od redovnite vo EnergosistemKoja cena
TST e odlicen izbor na inverter klima i sto e najvazno e bez greaci na kompresor i kondez !TST 12k ti e super resenie, dokazan model Gree Lomo Eco 12k.
Ke bides prezadovolen, zimaj dodeka ima, prijatelski sovet.
Haaa ...abe kaj go najde ova ...haa