Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
hahahha strelecov e opasen. niti si pravel obuka niti ti se toa top strucnjacite za klimi. toa ti se dilercinjata i monterite koi normalno ti prodavaat i za toa si dobivaat dobra marza i gree resil da gi proseta malku da ja vidat kina. site firmi vo site oblasti go pravat toa. bile na specijalna obuka za specijalnite sistemi na gree :)))

Nekoj da predlozi od iskistva parapetni 3.5kw?
eve ti evtina varijanta

Eve ti poskapa varijanta

Za kolkav i kakov prostor ti treba?

hahahha strelecov e opasen. niti si pravel obuka niti ti se toa top strucnjacite za klimi. toa ti se dilercinjata i monterite koi normalno ti prodavaat i za toa si dobivaat dobra marza i gree resil da gi proseta malku da ja vidat kina. site firmi vo site oblasti go pravat toa. bile na specijalna obuka za specijalnite sistemi na gree :)))
Batica znaci ti stvarno baterijata ti e prazna.....ama ne mozes da ja nadopolnis treba da si ja zamenis so nova ...ovaa veke.ne ti drzi.....Sakas da kazes deka ako nekoj nekade bil na obuka toa e onaka kolku red i procedura taka ..?? Greska si golema ... Jas iako sum.vo druga bransa(no imame slicni i zaednicki raboti so klimatizacija) bev 6 nedeli na.obuka vo hrvatska/zagreb ,tamu e trening centarot za jugoistocna evropa , balkan,zaklucno so turcija ...i jas znam se sto vidov i sto nise isprezentira so preseci na delovi itn...i tuka isto bese glavniot direktor od francija koj poslednata 6ta nedela ne testirase licno toj .......
I sega ti tvrdis deka na.vakvi slucki toa e marketing za prodazba na.uredi ..... Greska si od 1do100 .! Tolku od mene

eve ti evtina varijanta

Eve ti poskapa varijanta

Za kolkav i kakov prostor ti treba?
Za okolu 30 kvadrati.. Se mislam dali da bide parapetna ili sidna pa zatoanpobarav iskustva

Ако имаш простор за парапетна, а примарно ти треба за греење, стави таква.

Ако не ѕидна, ама да има 15цм, над неа простор до таванот. Ако има можност.

Уште некој ден, па тргнувам во потрага.
Пишувајте каде сè се продаваат инвертери, но и монтажата да биде нивна. Се разбира со овластени (и вистински) монтери. Октомври е одреден за решавање на тоа прашање.

Уште некој ден, па тргнувам во потрага.
Пишувајте каде сè се продаваат инвертери, но и монтажата да биде нивна. Се разбира со овластени (и вистински) монтери. Октомври е одреден за решавање на тоа прашање.
Prvo pisi lokacija..?ili ne ti e bitno od kade ke ja zemas.?

Локација за купување најдобро ми одговара Куманово или Скопје. Монтажа во Крива Паланка.
Vo Sk imas xxx mesta vo kumanovo jas go znam samo Alfi(sum kupuval povejke rab.od tamu ima top ceni) na pat tie kon k.palanka ama klimi sto imaat samo tamunda na lice mesto da vidis :) eve ti br. 031 445 210

Последно уредено:
Osven so klima so shto drugo mozhe poekonomichno da se zatopli soba od 25m2, bidekji odam na fax i nemozham da kupuvam klima, preskapi se

Молба до стрелец.
Ми треба обучен и професионален сервисер на клима уред. Морам да ги сервисирам климите-редно е веќе. Дали можеш да пратиш таков човек и за која цена??? Сакам тоа да го направам пред да почне грејната сезона. ( Се работи за место надвор од Скопје и се работи за двете клими наведени во мојот потпис )
Однапред благодарен за одговорот и залагањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom