D
Deleted member 95595
Гостин
Go prashuvam, zatoa shto jas, kako korisnik na 3 Mitsubishi klimi vekje 2 godini mozam da go kazam skroz sprotivnoto, ako vekje treba da se karakteriziraat taka klimite... Mitusbishi se napraveni da bidat prefineti klimi, AutoFanot taka nalaga, a neli najdobar rezim na rabota na klimata e AutoFan. Napraveni se da rabotat na poniska brzina koga se na AutoFan, a toa znachi deka bas podobro bi se snashle vo prostor koj bavno ja gubi toplinata otkolku prostor koj pobrzo ja gubi toplinata, kako shto e mojot prostor.Така му кажале и нему
Клима која не може да се снајде во изолиран простор а може во неизолиран. Како да читаш форум од Монти Пајтон..
Уште еднаш
SF50VE/VEH, FH35VE2/VEHZ, FH50VE2/VEHZ се клими кои вртат кругови околу конкуренцијата. Во секој поглед!
Од изработка, квалитет на материјали, техничка поддршка, поштено наведени спецификации од кои се гледа што може а што не може одреден модел па се до перформанси.
Во групава би ги ставил Fujitsu и Daikin ама ај да не ги дразниме герилците на форумов.