Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sea pokazi go i vtoriot dokument "Product Fiche" sto ti dojde so klimata kade pisuva kolku iznesuva Beckup Heaterot pa site da vidat deka tvojava 3.5kw-tna klima so PdesignH od samo 2.8kw e vsusnost 2,5ka so negde megju 2 i 2.5kwpoevtino ima ama poevtinoto e poslabo ponekvalitetno ovaa Haier Tide Green e so fabricko kompletno vgradeno wifi odlicen model
Прегледај го приврзокот 217418![]()
HAIER TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA по супер цена од 25.490 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk

ех колку ќе беше по лесно човек да си одбере што му треба ако за сите клими ги имаше овие податоци вака убаво и сликовито преставено производителот
www.bastabalkana.com
Procitaj gi i komentarite podole gi ima nekoi 40 za da ja dobies celosnata slika koja reklama e ova.Еве што најдов на нет, колку е точно нека кажат поискусните
"Подобро да земеш entry модел на топ произведувач, него ли премиум модел на low произведувач"
![]()
Najbolja inverter klima u Srbiji - kako izabrati inverter klimu?
Sad je došlo vreme da se uzima nova klima. Ovog puta to će biti invertor klima jer troši 40% manje struje, bolje i greje i hladi, tiša je i sve u svemu imawww.bastabalkana.com
Инаку добар текст за неискусни ко мене
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Да да во право си.Procitaj gi i komentarite podole gi ima nekoi 40 za da ja dobies celosnata slika koja reklama e ova.
Inaku delumno vistinito e kazuvanjeto, klimite pred 13god kostaa kako suvo zlato a ne bea ni Inverter, postot e napisan 2017ta za klima Panasonik kupena pred 13god On/OFF model 2004 go platil 2100marki ili 1050evra deneseni....ne go napisal modelot no klimata no tie modeli bea na R22 freon, so ogromni nadvoresni edinici i kompresori nad 40kg nadvoresnite i bea Malaeziski tocno...no sega poveketo eftini Panasonici se Made in PRC, za maleziski treba da platis duplo i za osnoven model.
Vo Srbija najprodavana marka e Fujitsu, i ima strasno niska cena vo odnos na nasive Fujitsu.
Mu vikas ke ti vrsi rabota 09ka ...?koja e i 600/700den i poskapa od t.s.t 12ka,Eks (gree lomo eko) sega ova navistina zvuci kako za.od inaet protiv Gree samo da se pisi/komentira .....nemam druga pricina da konstatiram....jas.licno nemam nisto ni protiv vivax ni protiv haier,ni protiv midea i ostanatite no covekot bara najevtina opcija ... ...poevtino od ova zdravje.! Zosto ne priznaete deka za 300eu. Ja ima ovaa 3.5kw od t.s.t(lomo eco) koja nikoja druga ja.nema ..за 15 м2 со изолација можеби и ова ќе ти врши работа
не можам да разберам зошто во секој разговор мора да се спомене конкретната фирма,Mu vikas ke ti vrsi rabota 09ka ...?koja e i 600/700den i poskapa od t.s.t 12ka,Eks (gree lomo eko) sega ova navistina zvuci kako za.od inaet protiv Gree samo da se pisi/komentira .....nemam druga pricina da konstatiram....jas.licno nemam nisto ni protiv vivax ni protiv haier,ni protiv midea i ostanatite no covekot bara najevtina opcija ... ...poevtino od ova zdravje.! Zosto ne priznaete deka za 300eu. Ja ima ovaa 3.5kw od t.s.t(lomo eco) koja nikoja druga ja.nema ..
I jas ne rabotam.vo nikoja od firmite,samo sum konstruktive i realen ....a tuka na forumot +1000strani se vodi bitka protiv Gree ....site protiv niv.... Nesto ne.stimaa tuka....не можам да разберам зошто во секој разговор мора да се спомене конкретната фирма,
неколку пати сум кажал немам ништо против нив или пак сум во корис од друа фирма/марка,
луѓе енергетичар сум и по струка и по професија,
а на членот му предложив тоа што во тој момент сум помислил дека е нај блиску со неговите барања а и моите познавања, а изборот е само негов.
а штима ли тоа што се пика секаде истиот бренд?I jas ne rabotam.vo nikoja od firmite,samo sum konstruktive i realen ....a tuka na forumot +1000strani se vodi bitka protiv Gree ....site protiv niv.... Nesto ne.stimaa tuka....
E stom e odgovorot licno za mene Ok- toa sto vikas deka se pika istiot brend(sekade) neke da e bas taka sum videl po kujki/stanovi i neo i favorit,i fuego,beko , st , i drugi ....znaci ima od site ,povejketo od niv ne ni znaat sto e inverter ,samo deka imaat klima toa im e vazno ni kolku trosi ni kako funkcionira ja pustaat sabajle ja gasat vecer i cekaat da se toplat i vikaat ne cini klimata ne topli, monterite krivi/prodavacot/firmata itn ....а штима ли тоа што се пика секаде истиот бренд?
и си се прашал ли зошто има толку негативен набој спрема конкретната марка?
п.с одговорот е само за тебе и не сум во состојба да се расправам со застапниците на брендот.
ај за скапите клими да речам си во право, но тие имаат замерки и за нивните земјаци кои ги наброја погоре, т.с кажуваат дека сите други не чинат само тие чинат а може се тука некаде што мидеа не прави добри уреди?E stom e odgovorot licno za mene Ok- toa sto vikas deka se pika istiot brend(sekade) neke da e bas taka sum videl po kujki/stanovi i neo i favorit,i fuego,beko , st , i drugi ....znaci ima od site ,povejketo od niv ne ni znaat sto e inverter ,samo deka imaat klima toa im e vazno ni kolku trosi ni kako funkcionira ja pustaat sabajle ja gasat vecer i cekaat da se toplat i vikaat ne cini klimata ne topli, monterite krivi/prodavacot/firmata itn ....
toa sto vikas ima negativen naboj -e toa sto nekoj ne moze da se pomiri so faktot deka ima klima koja nee tosiba/mitsubisi -e skoro na pola cena od niv a vo realnost vadi slicni i nekade i podobri rezultati ..... toa e taa odbivnost kako da im go zeme drug i taka maliot pazar tie sakaat da si prodavaat po 80 ~ 100k od parce no tuka nekoj im go krse lebot, i opss problem ..pa posle ne cini trosi toa e relna ,toa e bez eurovent .pa kinesko e pa ke rjgosala nadvoresnata po 5godini...pa ne znam sto ne iznaslusav ....
j.b.g koga nema sto da se kaze se vrtat istite muabeti celo vreme ......ај за скапите клими да речам си во право, но тие имаат замерки и за нивните земјаци кои ги наброја погоре, т.с кажуваат дека сите други не чинат само тие чинат а може се тука некаде што мидеа не прави добри уреди?
сите се гиганти со милионско производство ама само овие се прават нај паметни, и за крај една поговорка
" оној кој нема што добро да каже за себе, ќе им најде мани на другите".
2500eu od LG од колку Кw e пумпата од 4kw ili 2kw?Tie versati tp se zasega seuste soleni. 3500e bogami tesko, lg therma monoblok ima vece za 2500k.