- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 8.339
Pocituvan gospodine NEKOJ
So zadovolstvo ke probam da vi izlezam vo presret, bi ve zamolil da mi kazete kakov merac e toa, koja marka, bidejki ne sum imal potreba od vodenje na evidencija koj sto i kolku trosi. Klimatskiot ured, iako e platen, ke stigne i ke bide montiran vo drugata polovina na septemvri. Mene samo ne mi bese jasno zosto brojot na vnatresnata edinica e poinakov od brojot na nadvoresnata edinica, pa go cekam pocituvaniot Strelec ili SV B da najdat vreme da mi objasnat vo sto e razlikata.
Sto se odnesuva do virusite na forumov, ima lek i za niv, samo treba redovno apcinjata da si gi pijat a ne da gi mesaat.
So pocituvanje.
Pozdrav
Почитуван господине,
може да користите било каков дигитален мерач на струја
во словенија може да го најдете на овој сајт
%category-title% | Conrad.si
Velika izbira v kategoriji %category-title% ✓ Brezplačna dostava nad 120€ za spletne nakupe ✓ Dostava v 3-eh dneh ✓

доколку купувате од али експрес тука
може и во било која продавница за електроника.
се надевам ви помогнав
со почит
п.с
за последното потполно се сложувам
Автоматски споено мислење:
Ti za tvojata klima go imas pokazano sve ova sto go baras od drugi?
Nisto nemas pokazano osim merac so slika id 1sekunda, koj temperaturni senzori bakraci baras od drugi koga ti gi kries....
A videovo ke ti go najdam koj go ima postirano na picetok koga ja kupi klimata, koga vo Januar vide u najladnoto kako gree kaj nego vo 40m2 neizoliran prostor, istiot i den denes prepiracuva Amber.
Почитуван господине
неколку пати уредно ве замолив ничим изазван да не ми се обраќате.
обично се вели на разбран човек еднаш му се кажува ама тука изгледа... ме терате со сила да одам оф топик
не знам дали господинот луди макс ве замолил да му бидете потпарол и да одговарате во негово име, но се додека не се изјасни за така, одбегнувајте ги нашите разговори.
не дозволувајте ценетиот господин да ја изгуби почитта кон вас, како што многумина тука веќе ја изгубија.
со почит (одамна изгубена)
Последно уредено: