- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.752
- Поени од реакции
- 7.678
Не гледаме на убавина кога зимаме инвертер, примарна функција му е греење а не модна писта. Башка ако се исти тогаш се фабрички излезени исти, и негледам како некоја би била поубава од другата.
А на подејебавањето за Ломо...За 20к ЛомотоЕко баш и беше Tissot за другите LowBuget клими ака Хаиери или Вивакси од 22-28к.
Основен модел LomoECO од 20к имаше вградена G10 технологија т.е вграден G-Matrik чип, технологија која е мислена именка за другиве брендови.
А кој сака може и вака да се офајди и да му се накачат комшиите од галама за 22к.
Чисто споредувам LowBugat модели, слични ценовно ама ценовните разлики не некој ке му лапнат 2к или 4к без потреба за истото, тој што купува основен модел било за некоја мала соба или за основно греење монтажата ке ја плати со тие 4к.
А на подејебавањето за Ломо...За 20к ЛомотоЕко баш и беше Tissot за другите LowBuget клими ака Хаиери или Вивакси од 22-28к.
Основен модел LomoECO од 20к имаше вградена G10 технологија т.е вграден G-Matrik чип, технологија која е мислена именка за другиве брендови.
А кој сака може и вака да се офајди и да му се накачат комшиите од галама за 22к.
Чисто споредувам LowBugat модели, слични ценовно ама ценовните разлики не некој ке му лапнат 2к или 4к без потреба за истото, тој што купува основен модел било за некоја мала соба или за основно греење монтажата ке ја плати со тие 4к.
Последно уредено:

за разлика од 12 имаше уба модулација .. поентава ми беше ако климата има убав софтвер и електроника ќе раб убо без разлика дали е Gree,midea,toshiba,mistu,carrier и други

sto im dodale opcija za Manuelen Defrost na ovie nadvoresni od po 23kg
...ko ke se zalat na smrznati nadvoresni od Support ke im kazat stiskaj HiPower i ke gi resat odma....i taka edno 20puti u denot stiskaj