Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam.so.se zapna za fakturite ......imas mitsubusi-japonec vikas......falis Haier...Kinez.!!! No sens.....
Baba mi, babata od zena mi, majka mi i tatko mi, prviot komshija, site ovie imaat Haier, sum videl kako rabotat, zatoa gi falam, a i sum go videl Euroventot na Haier 18kata. A za nedostatoci i prefinitosti ako barame kaj 18ka klima koja koshta 35000 (vo slucajot na majka mi i tatko mi, 31000) ili 12ka klima koja koshta 23000, svrshivme rabota.

Денес земена Vivax AERI 12 R32 цена 24.500 од понеделник ќе ми ја монтираат

Прегледај го приврзокот 215247

Прегледај го приврзокот 215248
Forca vivax....da se pogodi :)
Автоматски споено мислење:

Baba mi, babata od zena mi, majka mi i tatko mi, prviot komshija, site ovie imaat Haier, sum videl kako rabotat, zatoa gi falam, a i sum go videl Euroventot na Haier 18kata. A za nedostatoci i prefinitosti ako barame kaj 18ka klima koja koshta 35000 (vo slucajot na majka mi i tatko mi, 31000) ili 12ka klima koja koshta 23000, svrshivme rabota.
Abe aman....koj se fati za sitnici#

Aeri e 28.000 na klimi.mk
@Pew Pew ke ni kazes koj ti dade popust 4.000 ?
@Ohrgjanecot dur ne te prasal oti mnogu se interesira za popusti

vnimavaj da se minimum 3m bakarni cevki :)
3m e maximum za cenata na montaza a ne minimum...za sve nad 3 se doplakja sapsal, 5m sigurno nema da mu stavat za bezpari

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Aeri e 28.000 na klimi.mk
@Pew Pew ke ni kazes koj ti dade popust 4.000 ?
@Otrgjanecot dur ne te prasal oti mnogu se interesira za popusti
Има во Прилеп една продавница 20м од СЕТ голема е за бела техника и климатизација има и други корисници од форумов од таму земено Daikin/Mitsu за поефтини цени ... има и друга продавница и таму дава попусти за кеш :)

3m e maximum za cenata na montaza a ne minimum...za sve nad 3 se doplakja sapsal, 5m sigurno nema da mu stavat za bezpari
3m e maksimum za cena na montaza no ne sekoj monter go pocituva toa pravilo pa vo nekoj slucai mora da se potcetuvaat monterite deka vo cenata na montaza e standardno da ima 3m bakarni cevki
A ako treba poveke od 3m toa normalo deka treba da se doplati.

@Pew Pew @најубав многу се напали, ама сигурно ти пишал да ојш кај Чапкуно :)

3m e maksimum za cena na montaza no ne sekoj monter go pocituva toa pravilo pa vo nekoj slucai mora da se potcetuvaat monterite deka vo cenata na montaza e standardno da ima 3m bakarni cevki
A ako treba poveke od 3m toa normalo deka treba da se doplati.
Ти ли ќе меучиш бре... не ми се обраќај

Последно уредено:
Zdravo.Decki moze li vase mislenje iskustvo za klima hyundai model ac120 eco inverter 7 3.5kw od elektrometal.poz
Дај ни официјален линк од Hyndai каде го има тој модел да му видиме спецификации. Хиндаи не произведува клими, затоа ни веб страна нема да најдеш официјална и корејска.

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
68328009_2474801259207643_6755084001477656576_n.jpg

Е не ќе дава 50000 за Амбер кој ќе му работи како Он Офф

Немој да му се лутите на човекот, убава зделка си направил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom