Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Po pravilo turbinata ( ventilatorot ) na vnatresnata edinica se cisti na lice mesto so specijalna cerada najlon bidejki ako se izvadi turbinata potoa ne moze da se montira vo eks centar i najubavo e da se cisti vnatresnata edinica bez vadenje demontiranjeДојдоа од овластен сервис за Gree,прво на увид заматена и со прашина климата,ја очистија на нивен трошок,по предлог да ја користиме ,бидејќи главен проблем е тоа што е многу валкана,за поместување на држачите ќе договориме термин.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 213643
Ovaka moze, ama I gratis krevenje posle toa.Po pravilo turbinata ( ventilatorot ) na vnatresnata edinica se cisti na lice mesto so specijalna cerada najlon bidejki ako se izvadi turbinata potoa ne moze da se montira vo eks centar i najubavo e da se cisti vnatresnata edinica bez vadenje demontiranje
Treba so vakov najlon cerada da se cisti
![]()
Klimata e vo kujna montirana, zatoa e takva. Dobro e sto ne e beter.Sigurno i prethodno e koristena za 14 meseca tolkavi plasti gubre na ventilatorot malku e cudno toa .
Toa zelenoto servisna Gree kutija li e ili bidejki Cold Plazma Ionizatorite se mnogi pomali.
Nema potreba od krecenje bidejki ceradata najlonot go stiti cidot i klimata se pere posle e kako nova.Ovaka moze, ama I gratis krevenje posle toa.
Na internet na YouTube ima mnogu videa kade sto so takva cerada se pere i izmenuvacot i ventilatorot na vnatresnata edinica bez da se demontira klimataСи се вади вентилаторот за чистење. Церадата е за изменувачот да не го вадиш.
Neznam zosto nema, ne go gledam na Eurovent.Decki, dali ima Eurovent za novive Haier na R32 freon?
Автоматски споено мислење:
Konkretno za ovaa me interesira specifikacii![]()
ЗА САМО ден
timcomputers.mk
da da.na slika moze da tera i so 50kwNee sega +36vo senka denovive zatoa site klimi spustaat na ponisko....a inaku nese sekiraj i Gree tera so 150/160
Momak nikoj ne ti ja spori klimata, si imal 90banki si gi dal i sea si najgolem ruk tuka.da da.na slika moze da tera i so 50kw![]()
da da.na slika moze da tera i so 50kw![]()
Eve ti pustija video raboti so pola od tvoite 150w, i pak vikas Ne. ??? ne mi e jasno ..... Ok tvojata e najdobra na svet toa e toa ...nema dr, sto dase diskutira ....YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
[/QUTi lades edna soba od 3 na 3 so eden prozor,jas cel sprat od 50+ kvadrata vo koj imam 10 kvadrata staklo i sporeduvas.Ako go stavine Daisekaito vo taa sobicka dali i 50kw ke trosi.dajte nesto sporedlivo,