Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ова го објаснуваш и по што вадиш заклучок,
Mislim da kod vas u srbija najprodavanii od kineskih brendova su Midea klime.Midea,Gree,Vivax,Vox ,Hisense........od renomiranih proizvodjaca Fujitsu.
"убавко" ај пишувај си на македонски кога не знаеш на српски, за да можеме барем ние македонците да те разбереме вака ни србинов те разбира како што треба ни ниеMislim da kod vas u srbija najprodavanii od kineskih brendova su Midea klime.
Nema uceno srpsko- hrvatski"убавко" ај пишувај си на македонски кога не знаеш на српски, за да можеме барем ние македонците да те разбереме вака ни србинов те разбира како што треба ни ние![]()
Katalog za R410, neznam kade vide deka e R32?Интересен модел на мулти-клима Hisense -- Free Match R 32 , една надворешна единица и две внатрешни единици, модел 18 btu користи GMCC compressor кој е вграден во моделот Toshiba Daiseikai 9 ,16 btu i Nordic 13 btu. Цената на нашата надворешна единица е околу 600 евра.
https://www.acs-klime.rs/media/wysi...df/Hisense_MULTI-FREE_MATCH_KATALOG__2019.pdf[DOUBLEPOST=1562187361][/DOUBLEPOST]убав избор на компресори
Ова со НПХ како Ридлер ти е топ. Тој или Дејвид Тенант.
Иначе Бил Хејдер мене ми е идеален ако некогаш направат live action верзија на Бананамен.![]()
E.S.?