Da jas sum toj sto go spomnuvas a sigurno ti si vraboten vo Gree bidejki tamo oslovuvaat so G-din Vase Derbov da jas prasuvav za Gree Amber dekemvri i januari no nemaa na lager, ni se poznavam so JIVI od gevgelija ni pak za nego pisuvam sto korist imam od toa jas, slusajno na FB mi izlegoa pa si kupiv , jas samo dadov predlog za deckoto sto saka da si kupi a ti si toj sto navaluvase i na kraj ispadna bezobrazen do nemaj kade se gleda Vrabotenite vo Gree kakov odnos imaat so musteriite .
ova e posledno od mene eve ti edna poslovica od mene tebe bi te smestil vo tretiot tip na luge.
Eve sega ke pratam poraka do Gree kompanijata a mozebi ke sleduva i tuzba za objavuvanja na licni podatoci ime prezime.
Ako gledas deka nekoj znae, i znae deka znae-UCI OD NEGO...ako gledas deka nekoj neznae, i znae deka neznae-PODUCI GO...ako gledas deka nekoj neznae, i neznae deka neznae-BEGAJ OD NEGO!!!
ova e posledno od mene eve ti edna poslovica od mene tebe bi te smestil vo tretiot tip na luge.
Eve sega ke pratam poraka do Gree kompanijata a mozebi ke sleduva i tuzba za objavuvanja na licni podatoci ime prezime.
Ako gledas deka nekoj znae, i znae deka znae-UCI OD NEGO...ako gledas deka nekoj neznae, i znae deka neznae-PODUCI GO...ako gledas deka nekoj neznae, i neznae deka neznae-BEGAJ OD NEGO!!!