Со здравје да ја користиш..Ако се кренат перките нагоре при греење, достигнала температура и се исклучик коморесорот,тоа е тоа воглавно..Тоа со сијаличката не е нешто посебно...Она што не чинеше на старата Тундра беше што кога ќе постигни температура не гасеше внатрешниот вентилатор... Како е на оваа ќе кажиш..Колку грее пиши на тој еувенто, Колку и како ќе грее и троши кај тебе ќе измериш со мерачо,па ќе направиш споредби со миците,дефрости исто ќе си споредиш и споделиш,тоа е тоа што треба..Тоа што кај некој не прави и нема кондензат,најдобро сам ќе го увидиш...А тоа цревото надвор шо виси 2метра ако не го извадиш од лулето и ставиш тацна или друго нешто,ќе си имаш голема мака..@HEKOJ
Brat, dali tvojata Haier 5,5ka na vnatreshnata edinica ima sijalicka koja pokazuva koga raboti nadvor kompresorot? Na ovaa ima displayche na vnatreshnata i ima sijalicka koja pokazuva dali klimata e vkluchena ili iskluchena i posebna sijalichka koja pokazuva dali raboti kompresorot na nadvoreshnata. Siten detalj, ama mene nekako mnogu mi se dopagja.
Бтв шо квадратура ќе загрева..