Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некои имаа функција јонизатор (и се кажува дека имаат) со што испуштаат во воздухот негативни јони кои се врзуваат со честички,чад и сл. и така го чистат воздухот. Филтрирање и прочистување на воздухот. Но проблемот бил кај тие ( не сите) кај кои можело како пропратна појава да се создаде озон.Која клима јонизира?
Вентилите на парното ми се на 1/3 проток пошто немам термостатски. Бекап во смисла на дефект или меѓусезона. Пред три недели некој идиот се приклучувал нелегално и цела зграда ја испразни, два дена беше многу ладно.На тие со железарско парно не само што немаат потреба од бекап греење туку на кипање им се прозорците од што е јако парното![]()
Тое сигурно само за СК или низ цела МК? Мислам Оптшините имаа тука надлежности за субвецирање на пeлети и килими20 000 пећки на пелети, 20 000 инвертери Сител, Макрадули live
го имаат и некои клими ... некои го викаат јонизатор, некои по свое име технологија, не знам дали принципот е ист ...Тоа го имаат прочистувачи на воздух. И не не интересираат.
Климите имаат филтри, карбонски филтри и електростатски филтри. Не сум сретнал со јонизатор.