- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.024
- Поени од реакции
- 8.347
Siguren si ? Sekoj vtor post e nesto cudno mi raboti nadvoresnata, nesto jak zvuk, nesto ko da mi fajka perkata I sl. Aj prasaj go @Fikshe1989 ko toj ednash da spodeli slicno iskustvo.. a pak toj sho mu kapela odozgora I mrazot nadole sho besei na kaj ventilatoro. Imase I drugi slucai kolki sho mi teknuva.
Druze vo pravo si zatoa sto poskapuve japonskive brendovi si go imaat toa reseno na drug nacin a kinezive vo mojot slucaj ili potocno vo slucajot na tatko mi oti kaj nego e sea si go imaat reseno so greaci pa trosi troa poeke.
Kako i sekogas kolku pari tolku muzika
I sekako cepot ne e izvaden ni kaj vivaxot i kaj FH
Проблемот е што кога ќе дојде есен или пролет, кога надвор ќе биде 17 степени, овде се пуштаат мерачи на потрошувачка каде се тврди дека климите одржуваат 24 степени со 107вати потрошувачка.
Вистината е дека тоа е грејачот, а не компресорот, па не одржува туку најверојатно се исклучува и за џабе одат тие 107 вати кога нема потреба, плус се потенцираат сите останати клими дека исклучуваат и работат како он офф.
И на сето тоа, сега е добро кога се даваат 400 денари џабе, а притоа секоја сметка поголема од 1200 денари за струја се исмева.
Епа нема логика...

.