- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.156
- Поени од реакции
- 86.751
Smallfoot ми се свиѓаше.
добар е вака за у сред зима
добар е вака за у сред зима
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Srelec gi najde i mi gi preporaca a gi zemav preku edna firma partner od PakomОд каде ги набави овие? Прекрасна цена ми делува за мултисплит со две парапетни. Идеално греење.
.vo odnos na toa kako ja gree sobata od 16 m2 mislam deka e kako izmislena za tolkava soba so izolacija stavena na 23 fan 3 rab perfektno nema bucenje od komprsor kako sto ima info po forumive samo problem mi e deka e izolirana soba vo preodniot period( 15.10-15.11 i 15.03.15.04) se gasni pa uklucuva ali toa e toa.Soodvetno na dzidovite, isto nivo. Dimenzii 9 na 5m visina 2.7. Dva dva nadvoresni zida dva vnatresni prema greeni sobi. Jaka Tri ipolka ili medium petka?А таван и под? Најважното.

Останувам на предлогот за LN35VE. Неделните тајмери ќе се страшно корисни што ги има.Soodvetno na dzidovite, isto nivo. Dimenzii 9 na 5m visina 2.7. Dva dva nadvoresni zida dva vnatresni prema greeni sobi. Jaka Tri ipolka ili medium petka?![]()
@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?

Башка и во цената ти е вклучена и монтажата.@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
Od kaj ova?Башка и во цената ти е вклучена и монтажата.
Што вели еуровент во споредба со LN35VE?@mdeni A panasonicot z35tke? Mnogu dostapna cena ima za tie performansi?
3,5kw na -10, 3,0 na - 15. Z35 e edna od nekolkute 3,5ki shto se u stvari 3,5kiШто вели еуровент во споредба со LN35VE?
Генерално не сум чул да се жали некој од висока класа на панасониците. Може да е одличен ако има барем 3.5KW на -7.
Ја незнам шо се мислиш!?Ln35 e 30k poskapa :/ panasonicot e 52k