D
Deleted member 95595
Гостин
a toplotna zaguba moze da se presmeta so ovie parametri?25,4-44,5= 19,1Ц
0,125m3/sec
Q=0,125*1*1,2*19,1=2,865KW
2865/800=3,58COP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a toplotna zaguba moze da se presmeta so ovie parametri?25,4-44,5= 19,1Ц
0,125m3/sec
Q=0,125*1*1,2*19,1=2,865KW
2865/800=3,58COP
a toplotna zaguba moze da se presmeta so ovie parametri?
немаат конкуренција затоа е вака,Od denesnata komunikacija so ICS group.... kako uopste rabotat vakvi firmi?
Греење,тебе ти треба малку ладење.
I daikinot i ME se najverojtno programirani na odredena temperatura da pravat pokraj standsrdnite i kratki defrosti da pravat.@GT1 денеска даикинот нула дефрости сф от исто така, значи не е глуп програмиран дефрост на секој саат, ами си има алгоритам усогласен со атмосферските услови!
Денеска беше ведро со провев и уала, нема дефрости, штом е тивко и магла чекај ги на секои 50 мин.
Овие барем имаат вебсајт,можеш сликички да си гледаш.За еден друг “увозник” од источниот дел на нашава сирота земја тоа е научна фантастика!А иронично е што увезуваат и работат баш со хај-тек фирми.Прегледај го приврзокот 202080 Od denesnata komunikacija so ICS group.... kako uopste rabotat vakvi firmi?
У моментов не е ни пуштена климата,а сум по кратки ракавиImam kvalitetno ladenje i greenje nego ti sto se ladis na ladnovo zemi si Vivax so Midea kompresor zagrej se
У моментов не е ни пуштена климата,а сум по кратки ракави
А каков има моментално? И чив бренд е мидеа?Кои се предностите на мидеа компресорите во споредба со останатите?Go zapali kjumbeto normalno kaj kje se zagrees so toj kompresor treba da gree ama ne gree menjaj toa kompresorot vidi moze ke najdes nekoj Midea ke pasira ako ne cuvaj ja za letoska da se ladis
Крени вентилатор на претпоследна брзина.Мерев издув на даикинот 42 степени. Собна температура 22, надворешна -1. Наместена е на 25степени и аутофан.
Дали е добро??
Мене ко слабо ми се гледа
Крени вентилатор на претпоследна брзина.