- Член од
- 27 ноември 2018
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 370
Ајде сега да му вратиш дали се до толку неспособни со тоа што ти велат дека ќе ти испратат споредба на надворешни единици, а ти праќаат на внатрешни.
Второто прашање нека ти биди дали се идиоти пошто внатрешната што се дискутира е FTXF, а овие споредбиве се за FTXC.
Не ми се верува!!!
Им пишав уште одма , ама уште чекам одговор[DOUBLEPOST=1544792612][/DOUBLEPOST]
Истава табела мене ми ја пратија. Но зошто се тука со други назнаки ? Не беше назнаката за Сенсирата FTXF-A /RXF-A?[DOUBLEPOST=1544791607][/DOUBLEPOST]
Не сфаќам што е проблемот. Овие од даикин.мк и алмакос мафтаат нешо или не сакаат да одговорат на конкретното прашање што е разликата помеѓу А и Б моделот и зошто го рекламираат А а го продаваат Б моделот за кој нема еуровент. Праќаат сосема други и небитни споредби... им пишав уште еден емаил да видиме со ке вратат.
Почна навистина да ме нервира оваа нивна непрофесионалност. Па уште на крајот ти пишуваат СО ПОЧИТ ДАИКИН. Го најдов на fb директорот од фабриката во Чешка му пишав порака, сеуште нема одговор. Од нервоза ќе најдам контакт во Јапонија и известам што се дешава овде со овие лажговциве
Последно уредено: