Moj sovet do site, bidete vnimatelni so Klimce, ima zeznato mnogu luge. Eden moj prijatel go prasal za sovet i zemal Vivax AERI 3.5kw. Klimata voopsto ne greela, ja prodal na pola cena i si zemal GREE LCLH 3.5kw. Klimata sega mu pravi 26C bez problem.Edno da vi kazam moj mnogu blizok prijatel kupi Gree LCLH 3.5kw 12 BTU ja kupi klimata deklarirana do 40m2 ja montiraa vo otvoren prostor spoeni 2 prostorii so golem otvor vkupno 38m2 so PVC stolarija so izolacija na tavan i nov krov taa Gree LCLH ne mozese da gi zatopli tie 38m2 uklucena non-stop pravese defrost ( bucen ) na sekoj 35 min nadvoresnata edinica bese bucna prijatelov vikna servis servisot mu kaza klimata ti e ok ne ti Cini kukata a kukata e so nov krov izolacija na tavanot novi PVC prozorori prijatelov na kraj ja prodade klimata Gree i vo istiot prostor montirase inverter klima Haier Tundra 3.5kw 12Btu Haier-ot odlicno odrzuva temperatura vo prostorijata od 24°C tivka e ekonomica defrost mnogu retko prijatelov od Haier-ot e prezadovolen
Moj sovet do site bidete mnogi vnimatelni pri izbor na marka na Inverter klimi i podaleku od Gree klimi.
Podaleku od sovetite na Klimce.