- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 1.105
- Поени од реакции
- 1.805
Eheheh ne mislev na toa, mislev deka ne gree, se osve gree ne cini ....Ce
cenata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eheheh ne mislev na toa, mislev deka ne gree, se osve gree ne cini ....Ce
cenata
Виц на денот[DOUBLEPOST=1531511388][/DOUBLEPOST]Pozdrav od No.1.......![]()
Ovie muabeti se ogovaranja ne s efakti....ne spomnuvas ni model ni kvadraturi ni so greele ni kako ja koristele klimata....na kraj kraeva nerekov deka Greeto e semokjno ako go upikas najeftinoto u 50m2.....taa tvojata od 28k da ja stavime tamu kaj Bagjoti ke gi zgree mislis u najladnata zima? Ti u 16m2 oni u kolku ?
Pak ke te prasam sto klima si zemal iako reklama im pravam...mene da mi nudis klima falati, znam sam da si ja odberam, a posebno znam koi da gi izbegavam....imam edna sto dve od tvoive za 28k ke gi izede u eden zalak, a mozam i da se kladam....samo ti zemi merace i bidi spremen za zimata![]()
Бааук сум...која квадратура би задоволило оваа клима ?Odlicna klima so akciska cena super model moj prijateli ja koristat ovaa klima prezadovolni se
http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10169_10170_10172&product_id=70292
Maximumot na klimata e 2,1kw vo uslovi -10C nadvoresna temperatura.Бааук сум...која квадратура би задоволило оваа клима ?
Maximumot na klimata e 2,1kw vo uslovi -10C nadvoresna temperatura.
Ako imas 30m2 a zagubite ti se 100W/m2 klimata nema da ti zadovoli ni na -7.
LomoECO ti e podobar izor
може ваква табела да видиме за таа грее ломо еко? за споредбаHaha najde koj objektivnost da bara a barata so folovi....objektivnsta ja imas na 100 strani za ovoj model....dizajnirana bozem kako 2,8kw na -10, izmerena iskocila samo 2,1Kw na -10....dopolnitelna oprema i e Fen od 700W
Toa e objektivnoto.....a od tebe samo trolizam moze da vidime.
Прегледај го приврзокот 194063
Nemam vrska so tie za koj sto prasuvas.....mislam Lithium podobro da go prasas on e po Haier karier![]()
Dopisi i Panasonic, Daikin, Hitachi, Toshiba, Fujitsu, MHI itn... Se sto e kvalitet, a za gree znaeme kaj treba vo Greestore ama sigurno ne kaj tebe. nego daj ziti se od kaj gi vadis tabelive.Nemam vrska so tie za koj sto prasuvas.....mislam Lithium podobro da go prasas on e po Haier karier![]()
Klima uredite 3.5kw obicno se predvideni za 30 do 35m2 zavisi od izolacijata na prostorot vo koj ke se koristi klimataБааук сум...која квадратура би задоволило оваа клима ?
Klima uredite 3.5kw obicno se predvideni za 30 do 35m2 zavisi od izolacijata na prostorot vo koj ke se koristi klimata
Konkretno za Haier klimava ja koristi moj prijatel i za ladenje i za greenje so solidna izolacija 3-ta godina po red ja koristi i e prezadovolen.
Ti za kolku kvadrati sakas da ja koristis klimata ?
Iskustvo so AUX klima uredite nemam ni licno nitu od prijateliОдприлика 30кв....
Како што читам тука сватив дека има разлика од клима до клима (настрана препукувањата)
Мене ме интересира некоја препорака но и исто така прашав за оваа која ми е во Штип и која можам да ја земам на рати!
https://hamachi.ecwid.com/AUX-12-Инвертер-ASW-H12E4-DBR1DI-RU-p96584922