Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 47.780
- Поени од реакции
- 90.575
Hateful Eight....филмски пораз исто како Тарантино со the hateful eight
филмски пораз?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hateful Eight....филмски пораз исто како Тарантино со the hateful eight

Iskreno denes prv pat vo zivot slushnav za Max klimi. Eden nov market se otvori vo Ohrid pred nedela dena i vo marketot slushnav deka stavile 6 MAX inverter klimi i se chudev shto klimi se toa.Ima li nekoj iskustvo so ovoj inverter dosta evtina cena so SCOP 4
https://klimi.mk/product.php?id=288
Jas licno iskustvo nemam so MAX klimive no imam vo komsii dvajca koristat MAX klimi i se zadovolni eve 6 godini gi koristat i nema nikakov defekt.Iskreno denes prv pat vo zivot slushnav za Max klimi. Eden nov market se otvori vo Ohrid pred nedela dena i vo marketot slushnav deka stavile 6 MAX inverter klimi i se chudev shto klimi se toa.
ги има од поодамна и мислам дека се од агротехна увезени но не се како твоите буџет клими се тоа глеј си ти домаStigna ZVEROT!! Utre montaza.....
Прегледај го приврзокот 190143
Iskreno denes prv pat vo zivot slushnav za Max klimi. Eden nov market se otvori vo Ohrid pred nedela dena i vo marketot slushnav deka stavile 6 MAX inverter klimi i se chudev shto klimi se toa.
Da dade Gospod shto pobrzo so zena mi da gi napolnam dvete detski sobi shto mi se sega prazni, tamu ke stavam mnogu poevtini klimi.ги има од поодамна и мислам дека се од агротехна увезени но не се како твоите буџет клими се тоа глеј си ти дома
За MAX климите му е коментарот.Da dade Gospod shto pobrzo so zena mi da gi napolnam dvete detski sobi shto mi se sega prazni, tamu ke stavam mnogu poevtini klimi.
So sreka da si ja koristis dolgo i ekonomicno[DOUBLEPOST=1525454617][/DOUBLEPOST]ZavStigna ZVEROT!! Utre montaza.....
Прегледај го приврзокот 190143
Iskreno denes prv pat vo zivot slushnav za Max klimi. Eden nov market se otvori vo Ohrid pred nedela dena i vo marketot slushnav deka stavile 6 MAX inverter klimi i se chudev shto klimi se toa.
Macka vo vreka zavisi kako ti se pogodi kaj mene komso od tarasa ja frli 3 god de tece freon de elektronika de ova de ona i koga zavrsi garancijata crka kompresoro ajt nis tarasaJas licno iskustvo nemam so MAX klimive no imam vo komsii dvajca koristat MAX klimi i se zadovolni eve 6 godini gi koristat i nema nikakov defekt.
A inverter klimive MAX koj gi proizveduva.
Jas nemam licno iskustvo so MAX klima uredite imam komsii 2 koristat MAX klimi i se zadovolni.Macka vo vreka zavisi kako ti se pogodi kaj mene komso od tarasa ja frli 3 god de tece freon de elektronika de ova de ona i koga zavrsi garancijata crka kompresoro ajt nis tarasa
Доволно е доколку сите овде сме неписмени. Јас мислам не сме, инаку не би ни пречело.Има вкупно 6 точки и 6 запирки во целиот пост. Доволно е.