Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne si epten lev i faten vo racete moze sam da si ja demontiras i montiras. Ne e toa nekoja atomska fizika. Pred demontaza bitno e pravilno da se naprai procedurata za sobiranje na freonot, toa e u globala glavniot stos, za da ne treba potoa da se nadopolnuva.Сакам да ја искористам старата клима (не е инвертер) за друго место па ме интересира колку чини демонтажа на обична клима. Монтажата веројатно е исто како за нова 50-60 евра
Проблемот е што не знам кое црево носи фреон и како да го затворам цевчето (откако го извадам цревото) за да не истече фреонот. Се работи за Нео класичен клима уред, стар 8-9 години ама слабо е користен.Ako ne si epten lev i faten vo racete moze sam da si ja demontiras i montiras. Ne e toa nekoja atomska fizika. Pred demontaza bitno e pravilno da se naprai procedurata za sobiranje na freonot, toa e u globala glavniot stos, za da ne treba potoa da se nadopolnuva.
Штом си го нашол форумов, најди на јутјуб има многу туторијали за демонтажа и монтажа на англиски, ќе се снајдеш.Проблемот е што не знам кое црево носи фреон и како да го затворам цевчето (откако го извадам цревото) за да не истече фреонот. Се работи за Нео класичен клима уред, стар 8-9 години ама слабо е користен.
Ај да се обидам на јутјуб првин да побарам how to па да видам
Sto se maltretirste za 1500 den tolku e premestuvanjeto na klima od eden vk drug objektСакам да ја искористам старата клима (не е инвертер) за друго место па ме интересира колку чини демонтажа на обична клима. Монтажата веројатно е исто како за нова 50-60 евра
za tebe verojatno i bespari ke se najde nekoj. samo montaza e minimum 50 evra, demontazata plus se plakja.Sto se maltretirste za 1500 den tolku e premestuvanjeto na klima od eden vk drug objekt
Brat bekoto gk premestuvav 3 pati i sekogas plakav oi 1500 denari istite cevki se koristat freonot znaat kako go sobiraat vo nadvoresnata edinica taka da se naplaka samo rabotna rakaza tebe verojatno i bespari ke se najde nekoj. samo montaza e minimum 50 evra, demontazata plus se plakja.
тука на линков има некоја нелогичност, иста маса на внатрешна и надворешна единица, иста внатрешна единица димензиски и на 9-ката и на 12-ката ценовна разлика минимална.
се прашувам дали 12-ката е вистинска 12-ката или само како таква се декларира ?
ај по искусниве нека споредат па да расчистиме кој е и што? оти на трговциве неможеш баш да им веруваш во се што пишуваат.