- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.718
- Поени од реакции
- 7.627
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bez razlika, jas nemashe da kazam mnogu ili malku, cisto informativno te prashav zoshto takva e temava. Jas pod 22 ne gi imam staveni klimite isto taka.Smetki? Smetka zavisi od Indoor temperatura....za ovaa temperatura kaj mene so 22 zadadeni na klimata i 25C vnatre prezadovolen od smetki
Ja sum so mali deca, mora da e toplo....za ovie so po 2000den smetki sto pola den ne se doma i se bez deca neka ne ti bidat reper.
Прегледај го приврзокот 186763 Прегледај го приврзокот 186764

Kugla e za tebe mozda....prosta formula e, ako indoor mu e bar 21 ili 22 na tavan e 24....lesno se presmetuva kolku mu e izduvot ako trosi 600W so COP=5 ili 3kw...izduvot e 35C.Ima GREE staklena kugla i se znae za site![]()

Smetka kolku ti dojde za Januari/Fevruari?Kugla e za tebe mozda....prosta formula e, ako indoor mu e bar 21 ili 22 na tavan e 24....lesno se presmetuva kolku mu e izduvot ako trosi 600W so COP=5 ili 3kw...izduvot e 35C.
Slab si za mene za ova.....moze u nekoj drug zivot ako se sretneme ke te bidne...
Прегледај го приврзокот 186766
Winner Life Invest ili Croazia Flexi Invest?6% na godisno nivo
Ja celo video so strim ti posvetiv ne se javi.....na -4,7C ama nigde te nemase pod jambolijata dremese sea se javuvas.Абре стрелчо пак гледам ме спомнуваш без муда у твои постови.
Шо да ти снимам шо да ти сликам, имаш видеа колку сакаш од мене.

Posle places zosto te prijavuvaat ova livceto zakaceno na klimata e dno c c c c[DOUBLEPOST=1520377229][/DOUBLEPOST]Ja celo video so strim ti posvetiv ne se javi.....na -4,7C ama nigde te nemase pod jambolijata dremese sea se javuvas.
Ne mi se prai muabet sea so tebe....ako sakas pak nekoja klima da ti sitnam podobra od taa prethodnata sto ti ja sitnav i da te zgree saglam bez jambolija kazi
Livcevo so saati ostana suvo nit voda od defrost go izede nit butur..
![]()
Kazi kolku smetka imas so se srames aj ne kazuvaj kazi kolku kilovati potrosi oa nie ke si preracuname6% na godisno nivo
))250den
))))[DOUBLEPOST=1520377532][/DOUBLEPOST]
Ima nesto sto ne e ok cim ne ja kazuva smetkata ako bese mala sea ke ja postitase i ke ja snimase 300pati sto velis ti a?Winner Life Invest ili Croazia Flexi Invest?
Ne veruvam tj da paaaris vo vero ti si mi nekako za na kaj kamSto se smees, toa mi e zadnja smetka, u Vero...prasa za smetka....tolku e
I Za 8mi mart da ne treba da ti pisam za smetka
)8[DOUBLEPOST=1520377778][/DOUBLEPOST]
Aj aj slikni ja smetkata da vidime aj moze i video so posveta toa e vo tvoj stilSto se smees, toa mi e zadnja smetka, u Vero...prasa za smetka....tolku e
I Za 8mi mart da ne treba da ti pisam za smetka
)))