Ama felicija sega izrasna Vo oktaviaВо таа класа се и грее килимите како што се и фелиција и тико во автомобилската класа. Убава компарација даде
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama felicija sega izrasna Vo oktaviaВо таа класа се и грее килимите како што се и фелиција и тико во автомобилската класа. Убава компарација даде
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ова ако е 10м секако ке го бидне, ама ценава 1.170ден ??Ај ѕирни го овој
http://www.loging.mk/1934/186696/0/ShowProduct/USB_ekstender
дали ќе ти врши работа
E pa toa mi bese muabetot za tie clenovite (plukacite) koi nasekoe kineski tezgarinja pisuvaat. I sigurno ima I drugi nezadovolni I od drugi marki na klimi ama ne se napajgaat tie marki na kliimi bidejki ne se kineski bidejki gree pocna masovno da se prodava I sega na nekoi toa mu smeta.Ekipo vaka jas imam problem so klimata od koga e kupena imav povikano serviser koj me ubeduvase deka moeto custvo za toplina e "subjektivno" ispadna ednas servis za istecen freon ednas servis za problem so elektronika problemot ne bese resen mene mi bese bitno da ne se vlecat drva do 4ti sprat da se resi problemot potoa barav iskustva od forumot nezavisno koj brend da e voopsto ne shm fanatik na bilo koj ednostavno go kazav moeto iskustvo so Daikin a ispadna deka go nemam problemot samo jas, kako i da e postoi DPI dokolku ne se resi situacijata so klimata i toa e toa ....
Ова ако е 10м секако ке го бидне, ама ценава 1.170ден ??
Го прашав @Ljesh Njeri за комбинација да земам 5м кабел машко/женско пошто ми текна дека самава камера има 2м кабел па би дошле вкупно 7м....само дали ке функционира заради должината, да не недобива струја камерава заради длжината па да треба и Хуб.
Мислам вака дека ке пробам па што биде нека биде.....185den e 5м женско/машко
Adapterot za 68den so 2 zenski e valjda ?? ама нема да треба ако се 7м
Прво зборот Лажго е тежок збор па макар е и за ситница.
Лажење на оваа тема некој може многу да го кошта, па од етичка страна нит сум ја практикувал нит ке ја практикувам.
Пошто ја сум тој што прв спомнав дека ХАИЕР со B нема Еуровент АМА моделот од 18000бту ХАИЕР18 А НЕ ХАИЕР12, тогаш да разјасниме кој лаже тука ??
ПА САМО ТИ СИ ЛАЖГОТО!!! Ми пикаш зборови за 12ка која не сум ја спонмал, ако има таков мој пост за 12ката дај да го видиме!!!
Чисто да те потсетам, и заголицам.....Термометрите нели стигнаа од АЛи....шо мерат, за што ги чуваш, под кревет да не мериш?
Фискална имаш од ИБМ-от?Стрелец од IBM и DOS почнал а не од Prozorite...за вас е Гуру ИТ може часови да ви давам иако сум баниран таму (по вторпат и по моја желба)
Fala omlet, bas me iznervira sto tokmu mene me citirase so mojata 12ka i uste i mi gi mrsese so B i E ama nemav nervi da mu objasnuvam i da mu go najdam postot... Fala uste ednas.Прегледај го приврзокот 184576
Пред само неколку часа. Се правиш дека не знаеш како да го најдеш еурвоентот за Тундра 12
Па потоа продолжуваш да лажеш дека оваа клима е со Б и немала Еуровент, а има. Еве ја по трет пат:
![]()
Сликава и фали нешто ....сте ја скратиле на COOLING
"Сaмо" 38к треба да се испружиш за да дознаеш дали kе добиеш фискалана со Е или со B!Kakva reklama i napraivte na tundrata bas me ubedivte da zemam za kaj roditelite mislev da zemam kako mojata aeri18 ama izgleda ke bide tundra18 fala za pomosta vo izborot)
Vo energija ja ima so E . A mozes ti da bides lumfer ako ti e pi zelba recnikot ti e kako coban da si"Сaмо" 38к треба да се испружиш за да дознаеш дали kе добиеш фискалана со Е или со B!
ЕБ некој мора да биде па ти биди јумферот за сите тука![]()
Може е со Е може да е со B еци-пеци-пец........ама да не искочи накрајот дека кај B имало Twin-Rotary само во количината од 24.000btu и нагореVo energija ja ima so E . A mozes ti da bides lumfer ako ti e pi zelba recnikot ti e kako coban da si))
Ne tresi gluposti. Ako mu dadat 18 so B moze komotno da ja vrati i da si go pobara celiot platen iznos zatoasto nikade na energija ne se spomnuva B za 18kata. Istoto vazi i za setec, i tamu 18kata e so E i so eurovent. Klimi.mk zosto bapnale B ne znam, najdobro tie znaat ili uste podobro e od tamu da ne kupuvate klima osobeno ne haier koga setec se uvoznik k najdobra cena mozat da dadat. Plus ja nudat so E, so eurovent.Може е со Е може да е со B еци-пеци-пец........ама да не искочи накрајот дека кај B имало Twin-Rotary само во количината од 24.000btu и нагоре
Таков им е обичајот....Твин компресија ....ама само кај тие од 70.000ден и поскапите![]()
Ova tvoeto e 'bilo je toМоже е со Е може да е со B еци-пеци-пец........ама да не искочи накрајот дека кај B имало Twin-Rotary само во количината од 24.000btu и нагоре
Таков им е обичајот....Твин компресија ....ама само кај тие од 70.000ден и поскапите![]()
Ke staveme slikicki ne se sekiraj i fiskalna i nalepnica od klimataМоже е со Е може да е со B еци-пеци-пец........ама да не искочи накрајот дека кај B имало Twin-Rotary само во количината од 24.000btu и нагоре
Pa normalno fala bogu nekoj da razmisluva pametnoNe tresi gluposti. Ako mu dadat 18 so B moze komotno da ja vrati i da si go pobara celiot platen iznos zatoasto nikade na energija ne se spomnuva B za 18kata. Istoto vazi i za setec, i tamu 18kata e so E i so eurovent. Klimi.mk zosto bapnale B ne znam, najdobro tie znaat ili uste podobro e od tamu da ne kupuvate klima osobeno ne haier koga setec se uvoznik k najdobra cena mozat da dadat. Plus ja nudat so E, so eurovent.
E sega, na gree bez eurovent se i sesto mozes da dobies, koj da ti go znae ksmetot koga nema eurovent.