Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ок да, мислам дека луѓето имаа други очекувања и поради тоа малку се разочарани.

Веројатно е прв фаворит во 2-3 те музички категории за Оскарите оти аудио ефектите беа спектакуларни.

Мора да се каже дека приказната е многу специфична, бидејќи се глорифицира пораз што ретко се гледа во филмовите.
И само тие беа ок, ѕвездите во филмот изговорија по 5 реченици, пукнав од досада да бидам искрен и не би им дал ништо повеќе од 6 за оцена. Единствено што разбудува емоции за тоа како се бореле за животот до последен здив, сума сумарум преценет е филмов.

2017 Year in Review

Sekoja godina se podobri, alal da im e na letter.
Најпопуларен филм бил филм за coming of age gay story :pos::pos::pos: којзнае колку е досаден и се затскрива зад лгбт лобито, како што е просечен секој филм со лгбт заедници.
(зборувам на слепо, не сум го гледал филмот ама сигурно пола од ова сум го погодил)

Најпопуларен филм бил филм за coming of age gay story :pos::pos::pos: којзнае колку е досаден и се затскрива зад лгбт лобито, како што е просечен секој филм со лгбт заедници.
(зборувам на слепо, не сум го гледал филмот ама сигурно пола од ова сум го погодил)
Филмот е во топ 4 најголеми фаворити за Оскар, инаку. Собра купишта награди сезонава.[DOUBLEPOST=1515197166][/DOUBLEPOST]
2017 Year in Review

Sekoja godina se podobri, alal da im e na letter.
Закон се. А и овој David Ehrlich ми е закон. Најчесто му ги обожувам рецензиите, а видео одбројувањава на крајот од годината му се врв. Предобра монтажа!

За Year in Review, сериозно размислувам, веќе подолго време да се претплатам за Pro членарина на LB. И тоа најмногу заради можноста да се клонираат листи и заради персоналната Year in Review.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Attraction (2017)

Искинаа русите, особено со ефектитe ако се зема во предвид дека филмот е сниман со бедни 6 милиони долари. Крајот прекрасен, сосема поинаков Sci-Fi филм oд Холивуд.

:cuc:

Последно уредено:
Последно уредено:
Овој е брат му на Гораст?
Знам нешо у странство студираше ама не знам што точно. Што има направено за филмот?
го има режирано, и тоа добро

зошто нема торенти од глобусиве??
обично одма испаѓаат..

Мене ми е најдраго за Сем. :aplauz:
Баш некни го гледав филмот и растури човекот, ко и во секој филм кај што го иам гледано, од омилените актери ми е. Конечно некакво признание за талентов. :X3:

ПС. Браво и за Франко.
Им го лупна Томи на сцена, фак ју Холивуд. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom