Premnogu e ova tainstveno za moj vkus, makar sto ne me interesira ama voopsto dali nekoja tamu klima raboti taka ili vaka. Jas za sebe koga ce mi treba da kupuvam ce znaam da odberam i ne ni sakam da davam nikakvi soveti za kupuvanje. Mene cisto me interesiraat samo korisnicki iskustva za koi se trudam (normalno za sebe) da gi odvojam vistinitite od naucno-fantasticnite. Mislam deka sum epten sposoben da odvojam edno od drugo.....Видеото е gypsy magic. Не е ништо измерено, а и официјално немам документ дека нешто е мерено. Она што е направено е на граница на кривично дело, дрзок однос од некои ликови кои не сакаат да се претстават на форумот, не одговараат на прашања и вреѓаат. И пак не знаеме со кој си имаме работа, се или не се официјални претставници на грее?
Elem @omlet13m tvoevo iskustvo ne znam kade da go smestam. Na momenti izgleda realisticno, makar sto von pamet mi e nekoj da gree soba na 25-26 C , pa jas vo leto koga e 26C vo sobata pustam ladenje, no za vkusovite ne ni treba da raspravame...Ajde se toa mozam da goltnam (ogromna potrosuvacka, mal kompresor, mnogu gubitoci itn) ama ova so ekipava od GREE ne mozam nikako.
Ne mi e jasno kako vlegle kaj tebe doma i merele/snimale ( ne ni pogledav sto snimale). Ispadja nekoj gi pustil bez tvoe znaenje a ne kazuvas koj. Potoa ispadja po tvoe kako da bile i kako da ne bile i nie sega treba da gatame vo grav sto navistina se slucilo.
Ako bile, ubavo od niv sto se grizat za korisnicite, no ne vo red da ne ostavat pismen dokaz za toa. Ako ne bile neka im sluzi na cest. Istoto vazi i za tebe ako zboruvas poluvistini. Ajde sega jasno i glasno objasni ja situacijava inace vo sprotivno ce me izgubis kako podrzavatel, a jas tebe kako nekoj koj ete saka iskreno da pomogne za podobar izbor pri kupuvanje na klima.

ама рачунај некои додатни 3500 денари на сметката за струја.