Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Baraat po forumi ili servis manueli.....hahahahahАјде ве чекам....малечки![]()
Па гледаш дека небара помош, он чека достава од АлиЕкспресСега заклучивме дека на тераса од 16 квадрати го ставил Хансолот? Друго објаснување нема, ако веќе не прифаќа ни самиот член дека климата е фалична.
Па гледаш дека небара помош, он чека достава од АлиЕкспрес
Јас со инсталирани(но нецелосно употребени) 8,5 кв , греам 63 м2 ама распоредот е таков што не ми ја покрива целосно едната соба, која случајно е така лоцирана што дел од ѕидот и се грее и вратата .Ако добро читам ти со 8,5Кw грееш 63м2, и палиш маслен радијатор (на бивалантна +15 догреваш ? )
За 16м2 на тераса таман му е
Можел и 5,5ка од 16.000бту Тошиба да зема за 65.000 и да биде ласт ин плејс
Прегледај го приврзокот 182350
Конечно и ти научнику со 15ти пост кажа нешто "паметно" и ја збогати темава....Prav segobiec si be strelco, samo za kaj Dragan Vucic si za vo emisija...![]()
Podelena licnost?Прво комшија им е на грее, краде ви фи нивно. Второ, ни стрелец незнае како тоа од исто ип работат тука три профили мора да се грешка админите на форумов. Они се сосема различни луѓе и никој со никого нема никаква поврзаност или сличност.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Za hansol dijagram ko sto veti da go sporedam .Forumdziive gi snema....da ne e nekoj praznik pa e neraboten den. Totalna mukla......aloooo......kaj se izgubivte.
Dali nekoj diler ne ja kazuva t.e. premolcuva ne e problem na GREE MK.
Najgolrm ptoblem e sto lugeto ne kazuvaat realno sto sakaat. Sakaat najeftino a najdobro. GREE MK, sakale da priznaete ili ne, e edinstvenaa kompanija koja ponudi izbor na site modeli na GREE. Za site vkusovi, baranja. Ke imate uste mnogu prijatni iznenaduvanja od niv, toa so sigurnost vi go kazuvam. Kako za primer....naskoro ke dobiete ponudi za toplinski pumpi vozduh/voda ( so sakaniot EUROVENT sertifikat ) za mnogu prifatliva cena. Bidete blagodarni za toa na GREE MK.е проблем на грее мк и тоа голем,
не смеете да дозволите да се однесуваат дилерите така со вашите купувачи, ај ако не сте знаеле е во ред но тока доста време ве предупредуваме и не преземате ништо да ги заштитите и вашите сегашни и вашите идни купувачи одмене имате само едно ГОЛЕМА СРАМОТА е за вас тоа, така да си знаете.
за едно да сме начисто @Strelec има солидни познавања од областа и баш ми е жал што лице со познавање како неговото наместо да биде рудник со знења и да помага на помлади и по неискусни членови и да биде пример за добро однесување според годините за останатите он се спушта на ниво многу ниско и недостоинствено за неговата возраст и познавање.