- Член од
- 19 декември 2014
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 735
Koj spomnal deka sum popameten od nekogo?Ili sum ve zaebal ?Te molam citiraj kade bidejki si bas odlicen od vadenje mislenja od naftalin.Ne mislam deka sum ja zemal najdobrata klima spored iskazanite sporedbi na tabelite koi gi pokaza ednostavno sum ja zemal po mislenje na serviseri ne na monteri najizdrzlivata klima ili megu poizdrzlivite .Niz godinite ke vidam dali sum se zaebal ili ne.Прегледај го приврзокот 180764Za Daikin можеш да штедиш, но твоите 60.000ден веќе завршиле овде на Сузуми16ка....пак ке те прашам што ти кажале у енергија или монтерите или кој и да е за да им ги испружиш твоите(или моите) заштедени 60к....кажи што знаеш ти да прочиташ од ова научнику? Kade овде ти гледаш 4,7Kw или 16.000бту за да трубиш на 1000да пати дека си попаметен од нас и дека си не заебал ?
Ајде лепи покажи што знаш........3,36 што значи нa -7 Tbiv? и што значи ова 3,8 ?????
A za paneli da ne koristam trebase gree da zemam taka ?Po moznost Hansol ili Amber ?
Za sreka si ja pojacav izolacijata na tavanot so uste 10 cm kamena volna bidejki toplinata mi bega od dnevna niz otvorenoto predsoblje na sprat pa ke vidime zimovo dali ke me zgree .
Последно уредено: