Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која клима е да речеме 3 пати поскапа од Ломо (31к со 1 год гаранција), значи 93к а е со исти спецификации? Пример Фуџитсу имаш за 40к со 3 години гаранција. Даикин имаше за 32к, со послаби карактеристики да, али пак не за секој цената е одлучувачки фактор.I jas bi sakal da imam vrven model na DAIKIN, MITSU, TOSHIBA....ama ne bi platil dvojno/trojno za nesto priblizno sto go imam od GREE, najgolem proizvoditel vo SVET...No.1
....bas se mislam dali da mu odgovoram na studentov.....za 100evra mozda i bi 
On u negoviot post imase napisano deka klimata mu diga i 600W (ili nad toa) ama vo eftina tarifa 5~7 sabajle i 14~16h popladne, pa go izbrisa toj del....se prasuvam zasto@mdeni
на 80м2 имаш 2kW топлински загуби ??
дај те молам размисли другпат што пишуваш, не се сите тука дечки од 20 год.

Ќе да се повеќе од 1-2, нив се обидувам да ги смирам и да ја вратам темата во нормален колосек, а не да ги избркам(избркаме), а само еден е за жал е КЛИМА НЕРЕД и незнам што да се прави со него.@ante1 , сума сумарум , целата тема би изгледала далеку понормална без 1-2 членови.
Ама пошто е демократија ваа пустата , не очекувај скоро оправање на оваа тема.
Да. Во овој период тука некаде е и според пресметка и според потрошувачка на климата.@mdeni
на 80м2 имаш 2kW топлински загуби ??
дај те молам размисли другпат што пишуваш, не се сите тука дечки од 20 год.
Да немаш случајно порачано од Шведска, пасивна куќа специјално по твоја нарачка ???Да. Во овој период тука некаде е и според пресметка и според потрошувачка на климата.
Све додека се пишува под дејство на алкохол тешко да дојде темата во ред.Ќе да се повеќе од 1-2, нив се обидувам да ги смирам и да ја вратам темата во нормален колосек, а не да ги избркам(избркаме), а само еден е за жал е КЛИМА НЕРЕД и незнам што да се прави со него.
Poradi PM cestickive se izgubeni vo prostor pa neznaat sto pisuvaatСве додека се пишува под дејство на алкохол тешко да дојде темата во ред.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

да да, те пратам секоја ден, таму сум повеќе од 4-5 год, само не коментирам како овој нашиов Климе што се знае@yamaha10
Vane pratis li na Croazia forumot kako go perdasham toj Edgar-Toshiba strucnjakot-dilerot sto postira na sekoja strana ala @Kima Nered??

Ova e edna od najgolemite lagi plasirana na ovoj forum, a toa e deka JORK ima kakva bilo vrska so gree'Тоа што го напишав сцоп 4.7 према 5.1 го пишав од тоа што некој други го имаа пишано за оваа клима и тој еуровент кој постоел за слична или ист ваков модел мислам на Јоркот.

Вивакс соковите се дар од боговитеPoradi PM cestickive se izgubeni vo prostor pa neznaat sto pisuvaat![]()

Ovoj segde MRCI....pa i za Zimski Gumiживо сум заинтересиран дали некој ги видел уклучени мулти профиливе во исто време ?
@BABALU ако сакаш сликни ја гаранцијата да ја видиме под кои услови ја одобруваат, ова го барам за да видиме како се однесуваат различни увозници/дилери фала однапред.