- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Kolku pari e montaza od Energija da ti montiraat klima 5.5kw ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слично размислуваме, за 1500-2000 поскапо и јас одбрав да купувам клима од продавница која се бави исклучиво со фриготехника. Ама очекував монтажа од нив, како што бев уверуван.
@Кларк Кент скраја да е да ни затреба да се увериме. Но еден хинт: не застанаа позади својот збор, и позади својата обврска, дека тие ќе ја монтираат климата.
Што ако и за други потреби испратат сервис од трета страна?
Нејсе, тоа е тоа. :-/
Што уред зема од кај нив?Слично размислуваме, за 1500-2000 поскапо и јас одбрав да купувам клима од продавница која се бави исклучиво со фриготехника. Ама очекував монтажа од нив, како што бев уверуван.
@Кларк Кент скраја да е да ни затреба да се увериме. Но еден хинт: не застанаа позади својот збор, и позади својата обврска, дека тие ќе ја монтираат климата.
Што ако и за други потреби испратат сервис од трета страна?
Нејсе, тоа е тоа. :-/
Месечно 500 е.?500 evra 120m2 kuka bez izolacija so termo prozori, za poslednata sezona od 15.10.2016 do 15.04.2017,samo zagrevannje so 2 klimi temp. 23-24 C stepeni[DOUBLEPOST=1507309915][/DOUBLEPOST]Denje-noke non stop
Vidi ovde, ima dosta sliki od montazata[DOUBLEPOST=1507324365][/DOUBLEPOST]Што уред зема од кај нив?
Golem stap ako se vo uniforma....eve edni vo uniforma sto imaat izmontirano, ke mozat i alista da pruzaat na cevkive vrzani na gelender od skaliMislam deka site firmi kaj nas si pustaat za montaza nekoi takvi "sorabotnici" monteri i kako sto rece lotarija kvalitet. Valjda im se isplati poveke. Neznam neka kaze nekoj dali mu dosle oficijalni so uniforma so logo na firmata da mu montiraat po standard sve?!
Za cela grejna sezona ti kazuva. Rascitaj ja temata ke naucis interesni raboti koi definitivno ke ti se isplatat zasto ke ti zastedat pari vo idnina. Ima dosta trolanje i prepucavanje ama mozes i nekoj search da napravis na temava pocni so upisuvanje "smetka" za pocetok na primer:Месечно 500 е.?
Ovie so ja montirale Daikinkava i kapcinja so logo na firmata imaleVidi ovde, ima dosta sliki od montazata[DOUBLEPOST=1507324365][/DOUBLEPOST]
Golem stap ako se vo uniforma....eve edni vo uniforma sto imaat izmontirano, ke mozat i alista da pruzaat na cevkive vrzani na gelender od skali
Прегледај го приврзокот 178522
Hansol se znae....edini so twin kompresor, edini so greaci. Suzumito13 e so ednoreden izmenuvac neznam sto stavile tolkava cena nebare zlato ima vnatreза дневна (37м2 со кујна и ходник), со одлична изолација, размислувам помеѓу:
- PANASONIC CS/CU - E12QKE (47000)
- GREE HANSOL -30 GWH12TB-S3DBA3E (45000)
- DAINKIN FTX35J3/RX35K (47000)
- TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B13N3KV2 (50000)
Ве молам за аргументиран совет.
Стрелец, шо викаш за Carrier-ов?Hansol se znae....edini so twin kompresor, edini so greaci. Suzumito13 e so ednoreden izmenuvac neznam sto stavile tolkava cena nebare zlato ima vnatre
Fala na odgovor. Ubavo gi analizirav fotkite sto gi postirase i mozam da kazam deka nemam videno taka dobro i temelno montirano, zdravo izolirano sekoja cefka em poedinecno em skroz do kraj do kaj najvise moze da se odi nakaj priklucocite, gumeni baferi, sve. Pofalba za @kodus za montazavaNe, Amberkata mi ja montirase @kodus ovlasten e za Gree sto mi bese bitno za garancijata i odlicen monter a Zoki bese von drzavava i ne mi se cekase za montaza oti zaladi.
Мислам дека е прескапа, со капилара и произведена во Кина.Стрелец, шо викаш за Carrier-ов?
Да, пишува дека е произведена во кина и на самата единица.Мислам дека е прескапа, со капилара и произведена во Кина.