E pa ne e bas taka testot ne dava maksimalni vrednosti, testot dava nekoi nominalni vrednosti a ako treba ke raboti i posilnoЗошто на тестот не завртела на 100-120?
Значи дека софтверот не и дозволува.
Што значи дека е ирелевантно.
Ti tuka sporeduvas 18 ka fucicu so 12 ka Ucrown.Зошто на тестот не завртела на 100-120?
Значи дека софтверот не и дозволува.
Што значи дека е ирелевантно.
Во критични случаи кога е потребна екстремна моќ треба да може да заврти на 2COP и 4-5KW ама ретко кој тоа го прави освен Фуџицу.
Inace ovie vrednosti od testot se za da se da se potvrdi COP na razlicnite temperaturi I krajniot sezosnski SCOP toa e mislam poentata na testot.
A dali moze da zavrti kompresorot povisoki frekfencii sigurno moze a zaklucokot nosam po toa sto Hansolot Sanyo kaj mene e deklarirana na greenje maksimum imput od 1700w ama koga temperatura nadvoresna e pod nula I vnatresnata temperatura mu e 2-3 stepeni pomala od zadadenata znae da se iskaci potrosuvacka do 1975 w barem tolku jas ja imam nacekano. - I pod nea ne se sedi mnogu vrelo duva.
Eve Koga bese nadvoresna -15-20 stepeni krevase do tolkava maksimalna potrosuvacka I rabotese podolgo vreme sat dva tri.
Inace kompresor na Hansol Sanyo moze da se vrti od 18-150hz impresivna brojka.