Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдеее , у еден ден сите скринери ќе ги стават како што тргна. И Moonlight излезе. :jeeee:
Тие што ќе ги симнете пишете и колку се добри. Лани имаше солидни скринери.

Не реков дека мора да се тестира на -15, не знам што сте запнале. Ама ако можеле сите други производители со единици во тој ценовен ранг да си платат "иљадници евра" за плус еден еуровент податок, можеле и LG. Тоа е фирма со милијарди евра приход и тие иљадници евра не им се никаков проблем. А пошто очигледно знаеле дека со тој тест ќе си направат анти-реклама, решиле да не го прават.

Во Блу-маркет рекламираат висококалорични сончогледови брикети, 10 денари кг. Пробал некој да се грее со ова чудо?
Vo Slovenija po privatni pilani kade so bicat daski i pravat parketi i slicno ima bukovi i dabovi briketi po 100e ton. pa sega vidi. A kade im e standardot prema nasiot
nmmf4l.jpg

па јас кога ви велам дека ние македонците ( мислам на увозници, трговци, море и обичните луѓе се лакоми ама не им се дало прилика да го бричат народов) сме многу лакоми

Морам да кажам дека амберот на стрелец слабо се покажа односно ме разочара.
На -9 дава само 50 степена издув...лошо.
Мислев нова технологија,нов фреон...ама подобро е ломото

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Немав никави информации за Фантастик Битс ама претпоставував дека Еди Редмејн глуми во него :cool:

Тие што ќе ги симнете пишете и колку се добри. Лани имаше солидни скринери.
аман више, коа ќе излезе тој на добра снимка
ја веќе некое време прекинав да проверувам дали излегла ок снимка, али мислев дека до сеа излегла

и не ми викајте иди да го глеаш у кино, пошто таму не можам да лежам дур глеам и не можам да паузирам, за да идам спремам за јадење или палачинка да напраам

Морам да кажам дека амберот на стрелец слабо се покажа односно ме разочара.
На -9 дава само 50 степена издув...лошо.
Мислев нова технологија,нов фреон...ама подобро е ломото

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Нa -9C надвор,24C усис и 50C издув и Фан наместен на 590m3/h тоа се околу 4500W испорачана топлина друже, за 500евра одлично е :)
Нема твин компресор ама и некошта 1000че а за парите солидно грее и ми заврши работа зимава, со ептен ретки дефрости кои не ги ни приметив у ладното. Амберот нема греачи за до -20 (единствената мана) но има поголема надворешна од Ломото.
Сеа можно е Ломото да е подобро не викам не, ама нит го имам видено нити сум го измерил па неможам да ги споредувам.....исто и ти, ако си го измерил Ломото дај да видиме што си заклучил а не само пиши на темава шо ке ти текне.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom