Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@GT1 mene za celo vreme mi pustila voda okolu 200ml i vo toa sum siguren bidejci na balkonot so plocici pusta i e smrznato ispod klimata, edvaj edna tenka kora so neceli 0.7m2, a go imam videno i pobelen kondenzantot ama so mnogu tenka kora ne ona bas santa kako sto znaese samsungot on/off koj i nema defrost operacija :)
@yamaha10 vcera sledev cop iako ne mnogu mi znaci posto cop visok nizok ona pak si krka po 110denari na 24h. Bese pustena vo vtora brzina ama ne forsirana so temperatura tuku na ona sto ja koristam so zadadeni 24c i celo vreme si vadese cop 3 na -12

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Вато,
Имаш ли некој покрај тебе?

До сега бев во присуство на Хенфри Богарт и Ава гарден а,сега се префрлам на ''Кој сака да биде милионер''

5664564.jpg

За новите почетоци

giphy.gif

Zoki, ti pisuvas kako @GT1
Ili drug profil na istiot lik koj pisuva i pod @Strelec
Ako si Zoki, bas mislev da ti se javuvam pri kraj na sezonava za cistenje, ama ke vidime.
Od vakvite profili ja napustiv temava, i sega povtorno begam.
Od Gree napravivte najomrazena marka na klimi.
Koj i da mi e modelot i kolku i da e postar od aktuelnite, toa e kako raboti.
A za toa kako sum go kupil sto e sega bitno, plus i nacinot na plakanje bese na predlog na Zoki. Toa go znaat samo dvajca ili eden, vo zavisnost dali Zoki pisuva i kako Strelec.

:гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Последно уредено:
Јас мислам најпаметно е да се отвори една тема греење со климатизер марка грее и сите исфрустрирани типови на форумов таму да се лечат.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

@ogledaloogledalo toa za plakanjeto go procitav tuka na forumot ti go imase pisano eden clen ako pametis kakov zoki kakvi bakraci i sto go mesas Strelec jas ne sum od Sk od BT sum.
A za defrostite jas samo si pisav za mojot model kako e vo sporedba so tvojot sto se vozbuduvas tolku.!
Jas te prasvav kako go rabotis toa e toa a sto odgovor dobiv?
I mnogu kurnazloci ne treba!

Последно уредено:
Dveogledala pretpostavuvam deka so 'Toj" aludirase na mene..
replikaogled.jpg
Od replikata vo moeto zabelezuvanje kon GT1 deka mozebi ne primetil deka otvaras kon druga soba da me izvadese kontra gree ke sfatev ama kako me stavi pro gree ich ne mi e jasno..
Tebe kutriot ti fali vnimanie izglea..
Boldiras tvrdis i najnebuloznoto generaliziras deka GREE nema intelegent defrost a jasno e deka pomegju budzet medium i vrv modelite kaj site brendovi tehnologiite hardverot i performansite se razlicni i analogno i algoritmite za defrost pa za da ne gi bunis tie sto citaat i za da ne izgleda trolacki toa so go pisuvas stavi Hansol a ne Gree vo globala..
Inace ti so Hansolot si nasol pa si zasol zasto klima (12ka vo 43 nekad 53m2) koja duva zesko, trosi umereno i pravi defrost na 3 saati na ovoj dolg polaren period so prosek okolu -10C i jace e jaka i zdrava klima koja vredi za parite..
Pravenje derost za opteretena klima na sekoi 3 saata e dobra reklama a ne kritika...

Колку само се замарате тоа е чудо едно. Абе клима е, не е нуклеарна медицина. Кај мене е пуштена 24\7 овој период. Патика не ме боли колку троши, колку дава на издув и слично.
Што ве гледам ретардирани, па и видеа снимате, па слики, па се докажувате, па мерите чив е подолг.
Абе по една лопата и надвор снег да ринете.....

Sent from my EVA using Tapatalk

Колку само се замарате тоа е чудо едно. Абе клима е, не е нуклеарна медицина. Кај мене е пуштена 24\7 овој период. Патика не ме боли колку троши, колку дава на издув и слично.
Што ве гледам ретардирани, па и видеа снимате, па слики, па се докажувате, па мерите чив е подолг.
Абе по една лопата и надвор снег да ринете.....

Sent from my EVA using Tapatalk

Sto se zamarase so kupuvanje na klima ako patika te boli kolku trosi? Mada ne kaza leva ili desna? Mozese edna panelka da zemes i da uzivase vo toplotata uste povece.

Sent from my Gree Change using Tapatalk

Зошо секоја секс сцена мора да изгледа ко егзорцизам

#american honey momentalno i mnogu drugi

Sent from my Gree Change using Tapatalk
:icon_lol: Jako (y)

Inace ti so Hansolot si nasol pa si zasol zasto klima (12ka vo 43 nekad 53m2) koja duva zesko, trosi umereno i pravi defrost na 3 saati na ovoj dolg polaren period so prosek okolu -10C i jace e jaka i zdrava klima koja vredi za parite..
Pravenje derost za opteretena klima na sekoi 3 saata e dobra reklama a ne kritika...
Kako mu go zalepi 3dena leva patika ke go boli za ova :pos:

и сега тие gree ги бива или не?
грејат или само името го носат?

klimi ko klimi edni so renome edni bez od tebe zavisi dali ke platis posoleno ili ne a i ednite ke vrsat rabota kako i drugite isto kako kolite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom